Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Η “δύναμη” της ΚΕΔ

Η “δύναμη” της ΚΕΔ

simeonidis ked

simeonidis-ked

Όταν μιλάγαμε σε προηγούμενο post για “κρίσιμα συμπεράσματα“, ή κατά τους Αμερικανούς valuable insights, εννοούσαμε πολύ περισσότερα από αυτά που ένα “γυμνό” μάτι μπορεί να δει.
Αναρωτιέμαι πράγματι εάν η δικαιοδοσία της ΚΕΔ/ΕΟΚ είναι τόση, ώστε να έχει τη δυναμική να δημιουργεί “πίνακεςεντός των πινάκων. Εν ολίγοις: Παιδιά κι Αποπαίδια.

Όποιος, λοιπόν, διαθέτει τους ορισμούς (είναι γνωστοί, αφού ανακοινώνονται) κι έχει τη διάθεση ν’ ασχοληθεί, με συνεργάτη ένα υπολογιστικό φύλλο excel, θα δημιουργήσει δεδομένα τέτοια, που από μόνα τους θα διαχωρίζουν τους πίνακες κάθε κατηγορίας σε δύο.

Το ερώτημα: Ελέγχεται από κάποιον; Υπάρχει -για να το γράψω καλύτερα- η διάθεση του ελέγχου;
Η εύκολη απάντηση: Όχι.
Η δύσκολη απάντηση: Ναι.

Εάν δηλαδή δεν “ελέγχεται” η ΚΕΔ από τους προϊσταμένους της (που δεν είναι η ΟΔΚΕ, αλλά η ΕΟΚ), τότε ποιος είναι εκείνος ο λόγος που η ΟΔΚΕπαρακαλά“; Ποιος είναι ο λόγος που οι σύνδεσμοι, κυρίως οι μεγάλοι (Αθήνα, Θεσσαλονίκη) δεν διεκδικούν; Ή ορθότερα τα έχουν παρατήσει, τουλάχιστον όσον αφορά σε τέτοιου είδους παρεμβάσεις στην ΚΕΔ;

Η δύναμη της ΚΕΔ είναι η ΕΟΚ. Άρα η ΕΟΚ πρέπει να είναι υπόλογη για τυχόν κραυγαλέα (αν υπάρχουν) λάθη της Κεντρικής Επιτροπής

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βαγγέλη Λιόλιο είσαι περήφανος για το έργο σου;

Νέα (σκληρή) ανακοίνωση από Φασούλα για Λιόλιο. Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» εξέδωσε άλ…