Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας”

“Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας”

markopoulos oaka

markopoulos-oaka

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του ΚΑΟΔ, καθώς ηττήθηκε στην παράταση με 90-85. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Σούλης Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο του δικέφαλου του Βορρά που βρέθηκε στο “Κραχτίδης”.

“Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, έδωσαν βροντερό παρών και μας τίμησαν με την παρουσία τους και το γεγονός ότι βοήθησαν ως το τέλος, αλλά και την τιμή για τα 20 χρόνια του Κόρατς. Είναι καλή ομάδα ο ΚΑΟΔ, παίζει καλό μπάσκετ. Παίξαμε αρκετά καλά, αν και στην αρχή δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι και μάλιστα δύο φορές. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στους αντιπάλους μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα, τα καταφέραμε στο τέλος. Χάσαμε δύο εύκολα καλάθια στο τέλος. Αυτά συμβαίνουν, δώσαμε ευκαιρία στον ΚΑΟΔ να ισοφαρίσει. Είχαμε άσχημα ποσοστά στα τρίποντα. Έπαιξε και αυτό ρόλο. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια. Είχαμε δύο επιλογές στην τελευταία επίθεση. Να παίξει ένας εναντίον ενός ένας παίκτης ή να πάει στον Χαραλαμπίδη“, ήταν τα λόγου του 65χρονου τεχνικού.

Από πλευράς παικτών ο Γιώργος Δέδας πρόσθεσε: “Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ. Ξέραμε ότι παίζει πολύ καλά τελευταία. Καμία ομάδα από τις πρώτες τέσσερις πρώτες δεν πέρασε εύκολα εδώ. Οι δύο είχαν ήδη χάσει εδώ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε στην παράταση και ήρθε το δικό μας παιχνίδι. Είχαμε το μομέντουμ του αγώνα, αλλά χάσαμε δύο προσπάθειες με τον Κώστα και τον Μαρκ και χάσαμε το παιχνίδι.

Όταν τα ματς είναι κλειστά και χάνονται σουτ, αλλάζει το μομέντουμ κι αυτό έγινε σήμερα. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε και γιατί ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα και παρά την ήττα μας χειροκρότησαν. Αυτή είναι μία εικόνα που θέλουμε όλοι να κρατήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …