Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Ευχαριστώ” από Ελληνικό

“Ευχαριστώ” από Ελληνικό

elliniko koupa kipello1

elliniko-koupa-kipello1

Το Ελληνικό  πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, επικρατώντας στον τελικό κυπέλλου, που διεξήχθη στην Κω, του Παναθηναϊκού με 57-55. Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τους διοργανωτές, το Κos Hotel καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του νησιού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
“Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλήτριες  που βρέθηκαν στο νησί της Κω για αυτή την γιορτή του μπάσκετ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης η οποία σε συνεργασία με τον Δήμο Κω διοργάνωσαν ένα από τα ωραιότερα Final 4 στην ιστορία του θεσμού του Κυπέλλου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο Κω και το Kos Hotel για την άψογη φιλοξενία που μας προσέφεραν. Υπερέβαλαν εαυτό ώστε η αποστολή μας να έχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και το εκτιμούμε πολύ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του νησιού που μοιράστηκε μαζί μας την χαρά της κατάκτησης του Κυπέλλου! Αγωνιστήκαμε σε ένα γεμάτο από φίλους του μπάσκετ γήπεδο, που με τον ενθουσιασμό και το χειροκρότημα τους βοήθησαν την ομάδα μας να πραγματοποιήσει το “όνειρο” της.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!

Με εκτίμηση,

Σκουλιδάς Μιχάλης
Πρόεδρος ΑΕΣΕΛ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…