Κεντρική Διεθνή Επιτέλους νίκη για Ναντέρ

Επιτέλους νίκη για Ναντέρ

limoges nanterre

limoges-nanterre

Επιστροφή στις νίκες για τη Ναντέρ η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας της Ορτέζ με 90-73 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και χαμογέλασε ξανά ύστερα από τέσσερις σερί ήττες.

Οι γηπεδούχοι “καθάρισαν” την… μπουγάδα στο δεύτερο ημίχρονο όταν έκαναν επιμέρους σκορ 42-30. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές σούταραν με ποσοστό 48% (12/25) στα τρίποντα. Πέντε παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Τρέντον Μίτσαμ με 18 πόντους ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αχμάντ Νίβινς με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Με σπουδαίο μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο (επιμέρους σκορ 46-35) η Λε Μαν “λύγισε” εντός έδρας τη Βιλερμπάν με 77-63. Ο Βάουγκ Ντάγκινς με 23 πόντους ήταν “όλα τα λεφτά” για τους γηπεδούχους την ώρα που από τους φιλοξενούμενους ο Έντουιν Τζάκσον τελείωσε το ματς με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ. Την δέκατη έκτη φετινή της νίκη πανηγύρισε η Ντιζόν η οποία δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση τη Χάβρη με 87-74.

Οι γηπεδούχοι ήταν “σαρωτικοί” και επέβαλαν τον ρυθμό τους σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Μάικαλ Ράιλι με 32 πόντους (5/7 τρίποντα) ήταν φανταστικός για τους νικητές. Στην αντίπερα όχθη ο Σέντρικ Μπανκς είχε 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Στο 6-19 ανέβηκε η Ροάν η οποία έριξε στο… καναβάτσο την Ορλεάν με 66-62 και ανάσανε βαθμολογικά στην “μάχη” που δίνει για την παραμονή.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο τέλος με τους γηπεδούχους να κάνουν επιμέρους σκορ 14-10 και να παίρνουν το ροζ φύλλο έχοντας ως πρωταγωνιστές τον Κιμ Ίνγκλις (17 πόντοι) και τον Τζαμάικαλ Γκριν (16 πόντοι, 12 ριμπάουντ). Από τους ηττημένους που έπεσαν στο 14-11 δεν έφτανε ο Ντάρνελ Χάρις (14 πόντοι). Τέλος η Παρί Λεβαλουά έφυγε με το διπλό από την έδρα της Γκραβελίν (80-78) και έφτασε στο 16-9.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοπορία στο σκορ σε όλο τον αγώνα και παρά τα “καρδιοχτύπια” πέτυχαν την νίκη που τους επιτρέπει να παραμείνουν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Λιμόζ. Ο Ντάνιελ Έουινγκ με 15 πόντους και ο Έλτον Μπράουν με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν οι ηγέτες για τους νικητές. Στην αντίπερα όχθη ο Σουλεϊμάν Ντιαμπατέ και ο Στίβεν Γκρέι σημείωσαν από 20 πόντους έκαστος.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:
Αντίμπ – Σολέ 63-95 (28/3)
Λε Μαν – Βιλερμπάν 77-63
Ροάν – Ορλεάν 66-62
Ναντέρ – Ορτέζ 90-73
Γκραβελίν – Παρί Λεβαλουά 78-80
Ντιζόν – Χάβρη 87-74
Στρασμπούρ – Νανσί (31/3)
Σαλόν – Λιμόζ (1/4).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…