Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Επιβράβευση των φιλάθλων

Επιβράβευση των φιλάθλων

rethymno aenk koumpouras

rethymno-aenk-koumpouras

 

Μέσω της εταιρείας “Molto”, που αποτελεί Χρυσό Χορηγό της ομάδας, το Ρέθυμνο επιθυμεί να επιβραβεύσει και να ευχαριστήσει του φιλάθλους για τη συνεχή στήριξη που προσφέρουν στην ομάδα όλη τη χρονιά.

Έτσι αθλητές της ομάδας θα βρεθούν σε τοπική καφετέρια όπου θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα βγάλουν φωτογραφίες ενώ θα μπορούν να διεκδικήσουν και δώρα, μέσω του διαγωνισμού “Molto Stars”, ένα εκ των οποίων είναι,ταξίδι στην Κηφισιά μαζί με την ομάδα του Ρεθύμνου, στις 30 Μαρτίου, όπου δύο τυχεροί θα παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα.

Ανάλογες διαδικασίες θα επαναληφθούν το διήμερο 4-5 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Molto, το πιο δημοφιλές και αγαπημένο croissant, έρχεται να χαρίσει πλούσια δώρα και εμπειρίες σε όλους τους φιλάθλους του Ρέθυμνο Aegean.

Γίνε κι εσύ MOLTO STAR!

Tο Σάββατο 22 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, στο café Barrio, τo Molto, Xρυσός Χορηγός του Ρέθυμνο Aegean B.C., με την εκδήλωση Meet & Greet εγκαινιάζει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, μέσω των οποίων επιβραβεύει τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους, αλλά και τους αθλητές της ομάδας για τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους.

Το Σάββατο 22/3, από τις 12 το μεσημέρι στο café Barrio (Δημητρακάκη & Κουμουνδούρου) θα βρίσκονται οι παίκτες της ομάδας μας για να υπογράψουν αυτόγραφα στους φιλάθλους της πόλης, σε ειδικές συλλεκτικές αναμνηστικές αφίσες Molto/Ρέθυμνο Aegean.

Eπιπλέον, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον Μεγάλο Διαγωνισμό Molto Stars για να ζήσουν ένα ταξίδι για εκτός έδρας αγώνα, σαν μέλη της ομάδας!

Το δώρο αυτής της εβδομάδας είναι ένα ταξίδι για δύο άτομα με την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την ΑΕΝ Κηφισιάς, την Κυριακή 30 Μαρτίου, με τα έξοδα διαμονής και εισιτηρίων δωρεάν!

Για να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο, οι φίλαθλοι θα πρέπει απλώς να γράψουν τα στοιχεία τους σε οποιαδήποτε συσκευασία Μolto Croissant και να την ρίξουν στην ειδική κάλπη που θα βρίσκεται:

  • στο café Barrio κατά τη διάρκεια του meet & greet,
  • αλλά και στο Κλειστό Μελίνα Μερκούρη την Κυριακή 23.03, ως την έναρξη του αγώνα Ρέθυμνο Aegean-ΚΑΟΔ.

Kάθε φίλαθλος αυξάνει τις πιθανότητές του να είναι ο νικητής, με όσες περισσότερες συσκευασίες Molto ρίξει στην κάλπη!

Η κλήρωση και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνουν στο ημίχρονο του αγώνα.

Και οι δύο ενέργειες θα επαναληφθουν το διήμερο 4&5 Απριλίου, πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. Την Παρασκευή 4/4 θα γίνει meet & greet σε ώρα και τόπο που θα ανακοινωθούν, ενώ ο διαγωνισμός Molto Stars θα επαναληφθεί το Σάββατο 5/4 στον  αγώνα με τον Πανώνιο, με δώρο ταξίδι στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το Molto, πάντα κοντά στο Ρέθυμνο Aegean, σχεδιάζει και θα προσφέρει στους φίλους της ομάδας και άλλες εμπειρίες, όπως η διανομή των ειδικών συλλεκτικών κασκόλ της ομάδας, αλλά και μια ψηφοφορία για την ανάδειξη του Μolto MVP, του Πολυτιμότερου Παίκτη της ομάδας για φέτος.

H ψηφοφορία θα συνοδευτεί από διαγωνισμό στον οποίο 3 τυχεροί θα κερδίσουν τη φανέλα του MVP με την υπογραφή του. Ο MVP και οι νικητές του διαγωνισμού θα βραβευτούν σε μια μεγάλη γιορτή, ανοικτή σε όλους τους φιλάθλους της πόλης!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…