Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Είμαστε στο σωστό δρόμο”

“Είμαστε στο σωστό δρόμο”

pesic bayern time out

pesic-bayern-time_out

Ιστορική νίκη πανηγύρισε χθες βράδυ η Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε εντός έδρας της πανίσχυρης Ρεάλ Μαδρίτης με 85-83 και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, όπως ήταν φυσικό, πετούσε στον “έβδομο ουρανό” στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, τονίζοντας πως όλος ο μπασκετικός κόσμος βλέπει πως η ομάδα του είναι στο σωστό δρόμο.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ξέραμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη Ρεάλ, αν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας μου. Δεν παίζεις κάθε μέρα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είχε μόλις μια ήττα μέσα στη χρονιά, αυτή από την ΤΣΣΚΑ.

Νομίζω ότι η Ρεάλ κυριαρχεί κατά τρόπο ανάλογο με το ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Δεν είχαμε κανένα πλεονέκτημα. Έτσι η νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Παίξαμε πραγματικά καλά απόψε! Τα στατιστικά τα λένε όλα. Ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Κερδίσαμε για δύο πόντους όμως η διαφορά στο ranking ήταν 96-84. Όλος ο μπασκετικός κόσμος στην Ευρώπη μπορεί να δει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…