Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Ό,τι μας αναλογεί”

“Ό,τι μας αναλογεί”

rakintsis kostas

rakintsis kostas

Ο Απόλλων Πάτρας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό αλλά θα έχει δύσκολο έργο υποδεχόμενος τον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση που ρίχνει την “αυλαία” για την 20η αγωνιστική. Ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Κώστας Ρακιντζής, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του, υποσχόμενος πως οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και τόνισε πως θα διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν:

“Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Εμείς συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα με πολύ καλή ψυχολογία, καθώς προερχόμαστε από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που θα πληρώσουν εισιτήριο για να έλθουν στο γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο παιχνίδι. Εντός έδρας παίζουμε πάντα για να διεκδικήσουμε τα όποια ποσοστά έχουμε για τη νίκη και πιστεύω ότι όλοι θα φύγουμε ικανοποιημένοι από το γήπεδο στο τέλος του παιχνιδιού”.

Από πλευράς παικτών, ο Νίκος Αργυρόπουλος, πρόσθεσε: “Είναι ένα παιχνίδι-γιορτή για τον Απόλλωνα και για την Πάτρα. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα “γεμάτη” σε όλες τις θέσεις. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, να είμαστε ενεργητικοί και σοβαροί στο παιχνίδι μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…