Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Διαγωνισμός “Molto Stars”

Διαγωνισμός “Molto Stars”

molto stars 1

molto-stars-1

Η Κωνσταντίνα Πελτέκη, μαθήτρια δημοτικού, ήταν η νικήτρια του 1ου διαγωνισμού “Molto Stars”, η κλήρωση του οποίου πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα ΡέθυμνοΚΑΟΔ. Η μικρή Κωνσταντίνα κέρδισε ένα ταξίδι δύο ατόμων, με τα έξοδα διαμονής και τα εισιτήρια δωρεάν, για την αναμέτρηση του Ρεθύμνου με τη Κηφισιά στις 30 Μαρτίου.

Ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου στον αγώνα με τον Πανιώνιο με τον μεγάλο τυχερό να περιμένει ένα ταξίδι στην Αθήνα για τον αγώνα της κρητικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Χθες, στο ημίχρονο του αγώνα Ρέθυμνο Aegean-ΚΑΟ Δράμας, στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον διαγωνισμό Molto Stars.

Τυχερή η μικρή Κωσταντίνα (Νάντια) Πελτέκη, μαθήτρια του 15ου Δημοτικού σχολείου Ρεθύμνου, η οποία κέρδισε ένα ταξίδι για δύο άτομα με την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την ΑΕΝ Κηφισιάς, την Κυριακή 30 Μαρτίου, με τα έξοδα διαμονής και εισιτηρίων δωρεάν!

Ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί το διήμερο 4&5 Απριλίου, πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. Την Παρασκευή 4/4 θα γίνει meet & greet σε ώρα και τόπο που θα ανακοινωθούν, ενώ ο διαγωνισμός Molto Stars θα επαναληφθεί το Σάββατο 5/4 στον  αγώνα με τον Πανιώνιο, με δώρο ταξίδι στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…