Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν κάναμε τίποτα…”

“Δεν κάναμε τίποτα…”

alvertis diamantidis pao fener

alvertis-diamantidis-pao-fener

Η Μπαρτσελόνα έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει τον προπονητή Φραγκίσκο Αλβέρτη. Και μάλιστα με βαρύ σκορ (84-62). Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε -με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα- στον κακό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το “τριφύλλι” το παιχνίδι, πλην του α’ δεκαλέπτου, ενώ τόνισε πως όλοι έχουν πλέον το μυαλό τους στον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα.

“Μετά το πρώτο δεκάλεπτο όπου ήμασταν σχετικά καλοί, τα τρία επόμενα ήταν τα χειρότερα που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει. Δεν είχαμε καθόλου αυτοσυγκέντρωση και δεν κάναμε απολύτως τίποτα από αυτά που είχαμε πει. Χάσαμε πάρα πολλά αμυντικά ριμπάουντ και δεν μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε την Μπαρτσελόνα στην ταχύτητα. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα το συντομότερο δυνατό γιατί ακολουθεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα“, δήλωσε αρχικά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και κατέληξε αναφερόμενος στην ομάδα της Μπαρτσελόνα κατόπιν σχετικής ερώτησης:

“Τα αποτελέσματά της και μόνο δείχνουν την ποιότητα και την πληρότητά της. Είναι μια πάρα πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και το δείχνει στο παρκέ”.

Ζακ Ράιτ: “Να μην επαναλάβουμε τα λάθη μας”

Από την πλευρά του, ο Ζακ Ράιτ υποστήριξε: “Ήταν εξ’ αρχής ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και αντιμετωπίζαμε την Μπαρτσελόνα ως ίσος προς ίσο. Όμως, το τρίτο δεκάλεπτο, ήταν καταστροφικό. Προσπαθούσαμε να πλησιάσουμε στο σκορ, ωστόσο πάντοτε δεχόμασταν ένα μεγάλο σουτ από πλευράς Μπαρτσελόνα, είτε μέσα από σκριν, είτε μέσα από ατομική προσπάθεια, το οποίο μας έφερνε σε δύσκολη θέση.

Δεν ξέρω αν μπορούμε να κρατήσουμε κάποια πράγματα από αυτό το ματς. Σίγουρα, τα νέα ήταν πολύ καλά από την Κωνσταντινούπολη αφού με νίκη την επόμενη εβδομάδα επί της Μάλαγα θα εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στο Τop 16 της Ευρωλίγκας. Πρέπει να δούμε στο βίντεο τα λάθη μας ώστε να μην τα επαναλάβουμε στη συνέχεια και ειδικά στον αγώνα με τη Μάλαγα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…