Κεντρική Ελευσίνα “Δεν έχουμε πάθος”

“Δεν έχουμε πάθος”

skarafigas1

skarafigas1

Ο Πανελευσινιακός γνώρισε την ήττα στο Αλεξάνδρειο χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά τους κιτρινόμαυρους και πλέον οι αγώνες που απομένουν έχουν χαρακτήρα τελικών. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εμφάνιση γενικά των παικτών του αλλά κυρίως των Αμερικανών.

“Συγχαρητήρια στον Άρη και στον κ. Μίνιτς. Εμείς δε συμπεριφερθήκαμε ανάλογα με τη σημαντικότητα του αγώνα. Θέλαμε να κλείσουμε τους Βεζένκοβ και Πελεκάνο. Εν μέρει το πετύχαμε. Όμως το μπάσκετ δεν είναι ατομικό άθλημα. Μας πλήγωσε ο Ασημακόπουλος. Ακόμα και όταν κάναμε μία θετική παρουσία μέσα στο γήπεδο, βρέθηκε ο Λαρεντζάκης. Εμείς έπρεπε να έχουμε 12 Λαρεντζάκηδες, αλλά τον είχε ο Άρης. Είχε το πάθος που θα έπρεπε να έχουν οι παίκτες μου.

Έτρεχε σε κάθε μπάλα και έτρεξε γενικά σε όλο το γήπεδο. Δυστυχώς, οι Αμερικανοί μας παίκτες δε μπήκαν καν στη διαδικασία του ζεστάματος, ενώ οι Έλληνες έδειξαν πάθος. Έτσι κι αλλιώς, τις ομάδες τις σώνουν οι Έλληνες. Στον Άρη έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και σε 3 περιπτώσεις έκλεψαν τη μπάλα και έβαλαν 3 λέι-απ που θα έπρεπε να βάλουμε εμείς. Αν δε δείξουμε όχι απλώς πάθος, αλλά κάτι κοντά στο όριο του φάουλ, δε ξέρω τι θα γίνει. Έχουμε δύο ματς στην έδρα μας που είναι και τα σημαντικότερα. Αν τα κερδίσουμε μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία”, ανέφερε ο τεχνικός της Ελευσίνας.

Τους συμπαίκτες του στη Συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Μανώλης Πααπαμακάριος, ο οποίος δήλωσε: “Για μας ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από αυτό που δείξαμε. Με τα παιχνίδια που απέμειναν θέλουμε να παλέψουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Όμως, είναι δύσκολο να παίζεις συνεχώς με το πιστόλι στον κρόταφο.

Δεν πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν, μόνο το μέλλον. Το παιχνίδι με τον Άρη τελείωσε. Δυστυχώς, εξαρτόμαστε και από τους άλλους. Το σημαντικό είναι τώρα να νικήσουμε τα Τρίκαλα, που εκτός από βαθμούς θα μας δώσει και ψυχολογία. Στα άλλα 2 παιχνίδια θα πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Συγχαρητήρια στον Άρη που παρ’ ότι χάσανε ένα παίκτη, έβαλαν παιδιά στο rotation και κέρδισαν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…