Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα”

“Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα”

kalafatakis

kalafatakis

Το Ρέθυμνο ανηφορίζει στο Ζηρίνειο, όπου θα έχει δύσκολο έργο αντιμετωπίζοντας την Κηφισιά, αλλά με την μάχη της παραμονής να έχει, εν πολλοίς, κερδηθεί δεν υπάρχει τόσο άγχος για το αποτέλεσμα.

Παρ’ όλα αυτά ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Καλαφατάκης, τόνισε πως πρέπει να ξεκαθαρίσει (και βαθμολογικά) το θέμα παραμονής και από κει και πέρα η ομάδα του να προσπαθήσει να διατηρηθεί εντός τροχιάς πλέι οφ, υπογραμμίζοντας πως και η αναμέτρηση της Κυριακής (30/03) έχει χαρακτήρα τελικού:

“Είναι δύσκολο παιχνίδι για μας και είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα αλλά μόνο να κερδίσουμε. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και δουλεύουμε αρκετά. Ευτυχώς, τα θέματα με τις ιώσεις σιγά-σιγά υποχωρούν, έχοντας διαθέσιμους όλους τους παίκτες.

Θεωρώ πως η ΑΕΝΚ Δημουλάς και ο ΚΑΟ Δράμας αποτελούν τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Η Κηφισιά είναι μία ομάδα που διαθέτει ποιοτικό ρόστερ με πολλούς Έλληνες έμπειρους παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας και αυτό τους δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων αντιπάλων.

Ελπίζω το θέμα της παραμονής να μην μας απασχολήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Κοιτάμε τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πλασαριστούμε στα πλέϊ οφ. Θα πάμε να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι και θα το δούμε σαν τελικό όπως όλα τα άλλα.”

Ο Άκης Καλλινικίδης, με τη σειρά του, πρόσθεσε: “Στόχος μας είναι να κάνουμε ότι μας έκαναν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Μας πόνεσε πολύ εκείνη η ήττα με τον τρόπο που ήρθε μέσα στο γήπεδο μας και ήρθε η σειρά μας να ανταποδώσουμε και να κερδίσουμε. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Η Κηφισιά κάνει εξαιρετική πορεία και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος έχοντας έμπειρους Έλληνες παίκτες.

Από εκεί και πέρα εμείς δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι τέλους και να πάρουμε μία νίκη εκτός έδρας για να εξασφαλίσουμε κάτι καλύτερο από την παραμονή.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…