Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Γύρισε στο σπίτι σου” (vid)

“Γύρισε στο σπίτι σου” (vid)

zots pano

zots-pano

I’m coming home”
Με τα μεγάφωνα να παίζουν το συγκεκριμένο τραγούδι (η σημειολογία της επιλογής είναι προφανής) έγινε η υποδοχή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο του παιχνίδι στην Αθήνα ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Εδώ και δύο ώρες, άλλωστε, οι οργανωμένοι φίλοι των “πρασίνων” έκαναν τις τελικές δοκιμές προκειμένου να σιγουρευτούν πως όλα θα δουλέψουν ρολόι. Όπως κι έγινε.

Όσο για την στιγμή που πέρασε στο παρκέ; Το ΟΑΚΑ σηκώθηκε στο πόδι για να υποδεχθεί τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με την κατάκτηση αμέτρητων τίτλων ως προπονητής του “τριφυλλιού”. Είκοσι χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού φώναζαν ρυθμικά το όνομά του, με τον ίδιο να πνίγεται αρχικά στις αγκαλιές μερικών εξ αυτών που βρίσκονταν πέριξ του παρκέ.

Για αρκετή ώρα οι ιαχές “Ομπράντοβιτς, Ομπράντοβιτς” κάλυπταν τα πάντα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαστάσεων. Με τον ίδιο να ανταποδίδει το χειροκρότημα βάζοντας το χέρι του στην καρδιά. Η απάντηση από πλευράς των φιλάθλων; “Γύρισε στο σπίτι σου, Ζέλικο Θεέ“. Φωνή λαού…

Όταν μάλιστα άνοιξαν το τεράστιο πανό προς τιμήν του; Ο Σέρβος κούνησε το κεφάλι του δείχνοντας συγκινημένος. Όσοι βρίσκονται στο ΟΑΚΑ ζουν μοναδικές στιγμές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…