Κεντρική Διεθνή “Γυρίζουμε σελίδα”

“Γυρίζουμε σελίδα”

unix kazan trinkieri

unix kazan_trinkieri

Η Ούνικς Καζάν είχε “καθαρίσει” την υπόθεση-πρόκριση από τον πρώτο αγώνα στην Τουρκία και απλά στην χθεσινή αναμέτρηση με την Άνκαρα σφράγισε με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Eurocup όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Αντρέα Τρινκιέρι, ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα: “Μετά από μία μακρά σεζόν έχουμε φτάσει στα τελευταία “σκαλοπάτια”. Την επόμενη εβδομάδα θα παίξουμε το πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Σημασία έχει πως θα είμαστε εμείς. 48 ομάδες ξεκίνησαν σε αυτή την διοργάνωση και έχουμε μείνει τέσσερις να διεκδικούμε το τρόπαιο. Αν και δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους παίκτες μου”, τόνισε αρχικά ο Ιταλός κόουτς και συνέχισε:

“Ξεκινήσαμε πριν από πολλούς μήνες και τώρα που είμαστε στο τέλος του δρόμου πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος για την υποστήριξη που έχουμε από τους φιλάθλους μας και πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες που θα παίξουμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, θα έχουμε ακόμα περισσότερους θεατές. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, κάναμε καλή δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο και παίξαμε καλή άμυνα. Ελέγξαμε το ματς. Όλοι οι παίκτες βοήθησαν και τώρα γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε για το τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…