Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γιατί ανησυχούν με ΑΣΕΑΔ

Γιατί ανησυχούν με ΑΣΕΑΔ

papaioannou

papaioannou-alexiou

Το έγραψε πριν από λίγο ο Γιώργος Κογκαλίδης. Στο άρθρο του με τίτλο “Να καταργηθεί το ΑΣΕΑΔ“. Και ίσως να μην έχει άδικο… Ευκαιρίας δοθείσης αποκαλύπτουμε “ξεχασμένη” από προχθές “είδηση“, που αφορά στην προσφυγή της ΑΕΚ κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή της ΕΟΚ, ο οποίος την “εξόντωσε” τελικά “δι’ ασήμαντον αφορμήν” με “δύο αγωνιστικές” ποινής.

Οι “κιτρινόμαυροι” υπεύθυνοι, λοιπόν, κατέθεσαν μεν το αίτημά τους προς το Ανώτατο Συμβούλιο, αλλά νομικοί και οι ίδιοι όντες (Αλεξίου, Κατσαδήμας), γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και ανησυχούν διότι τα μέλη του Συμβουλίου δεν “καίγονται” να βρουν χρόνο να εκδικάσουν την υπόθεση, πολλώ δε μάλλον να γνωμοδοτήσουν.

Προφανέστατα, πιο απλή υπόθεση αυτή της ΑΕΚ, που αφορά στο “σουλατσάρισμα” ενός οπαδού της, που στο φινάλε δεν πείραξε κανέναν από τους πρωταγωνιστές του ΑΕΚ – Καβάλα, από εκείνη του X-LEVEL Αθηναϊκού. Λόγω οικονομικών απαιτήσεων-αξιώσεων, ωστόσο, τα μέλη συνεδριάζουν στην χάση και στην φέξη.

Η ΑΕΚ ελπίζει να κληθεί μέσα στην εβδομάδα για να επιχειρηματολογήσει, έτσι ώστε να προλάβουν να ανοίξουν, αν ανοίξουν, οι πόρτες της Ζωφριάς, τουλάχιστον για την αναμέτρηση με Κόροιβο. Αν δεν συνεδριάσει, ή συνεδριάσει κατόπιν εορτής θα είναι δώρον – άδωρον. Από την άλλη, υπενθυμίζεται ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος αλλοίωσης του Πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα της Αμαλιάδας είναι η άμεση ανταγωνίστρια της ΑΕΚ για την άνοδο.

Kαι με βάση την πρωτόδικη ποινή “βρίσκει” την ΑΕΚ απέναντί της, δίχως τον κόσμο της, γεγονός που καλώς – κακώς διαφοροποιεί τα δεδομένα της αναμέτρησης. Θα μας πείτε; Τι μπορεί να κάνει η ΑΕΚ; Τίποτε. Ποιος και πού δύναται να ασκήσει πιέσεις για να “τρέξουν” οι υποθέσεις;

Σωστά, λοιπόν, έγραψε ο Γιώργος. Για ποιο λόγο να υπάρχει τυπικά και να μην καταργηθεί το ΑΣΕΑΔ; Από την στιγμή, που σύλλογοι, αθλητές, ή άλλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να εκδικαστούν έγκαιρα οι υποθέσεις τους; Τα πρωταθλήματα έχουν ημερομηνία λήξεως. Δεν είναι δυνατό να εκκρεμούν εις το διηνεκές υποθέσεις κρίσιμες. Αυτό αγνοούν (ή κάνουν πως αγνοούν) ορισμένοι…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…