Κεντρική Διεθνή Βρέθηκε λύση στην Μπιλμπάο

Βρέθηκε λύση στην Μπιλμπάο

bilbao paiktes

bilbao-paiktes

Τελικά από ότι φαίνεται η απόφαση των παικτών της Μπιλμπάο για απεργία επιτάχυνε τις εξελίξεις αφού ο ισπανικός σύλλογος αναμένεται να αλλάξει χέρια και έτσι οι Βάσκοι θα αγωνιστούν κανονικά αύριο με τη Μπαρτσελόνα (13:00) για την 25η αγωνιστική της Liga Endesa.

Οι παίκτες της Μπιλμπάο μπορούν να βλέπουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία από την στιγμή ειδικά που ο διευθύνων σύμβουλος της Μπιλμπάο, Γκόρκα Αρίντα, συμφώνησε με όμιλο επενδυτών προκειμένου για την παραχώρηση μέρους των μετοχών του συλλόγου. Ο αρχηγός της ομάδας, Άλεξ Μουμπρού, τόνισε στις δηλώσεις του ότι η συμφωνία αυτή καλύπτει τις απαιτήσεις της και είναι σημαντική για να κάνει ο σύλλογος μία καινούρια αρχή.

Επίσης ανακοίνωσε και επίσημα την άρση της απεργίας καθώς βρέθηκε λύση στα αιτήματα των παικτών οι οποίοι και θα πατήσουν κανονικά παρκέ στο ματς με τη Μπάρτσα. Πάντως η προσπάθεια… απεργίας έμεινε αρχικά στα λόγια αφού ένα νομικό κώλυμα δεν επέτρεψε στους παίκτες της Μπιλμπάο να την τηρήσουν όλες τις προηγούμενες μέρες.

Στο θέμα αναφερθήκαμε σχετικά στο κείμενο με τίτλο “Αντί για απεργία… προπόνηση“, ενώ οι παίκτες έκαναν προπονήσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Η τελική απόφαση έπρεπε ουσιαστικά να παρθεί σήμερα αλλά η πιθανότητα απεργίας μπαίνει προς το παρόν στο… ψυγείο μετά την ικανοποίηση των αιτημάτων των παικτών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…