Κεντρική Διεθνή “Βαυαρικά μάτια” σε Λόγκαν

“Βαυαρικά μάτια” σε Λόγκαν

logan alba berlin

logan_alba berlin

Μπορεί η σεζόν να βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ωστόσο δεν σημαίνει ότι οι ομάδες δεν “καταστρώνουν” τα σχέδια τους ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η Μπάγερν Μονάχου δεν αποτελεί εξαίρεση αφού φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι τον Ντέιβιντ Λόγκαν.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ οι “Βαυαροί” θέλουν τον άσο της Άλμπα Βερολίνου προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μάλκολμ Ντιλέινι ο οποίος έχει δεχτεί μία πολύ καλή πρόταση από Τουρκική ομάδα. Σε περίπτωση λοιπόν που ο νυν γκαρντ της Μπάγερν μετακομίσει στην γειτονική χώρα, τότε οι “Βαυαροί” σκέφτονται να στρέψουν το ενδιαφέρον τους προς τον πρώην παίκτη μεταξύ άλλων του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε το συμβόλαιο του Λόγκαν με την Άλμπα εκπνέει στο τέλος της σεζόν και αν η Μπάγερν μπει γερά στο… παιχνίδι, τότε πολύ δύσκολα οι Βερολινέζοι θα καταφέρουν να προσφέρουν τα ανάλογα οικονομικά οφέλη στον 32χρονο άσο προκειμένου να τον κρατήσουν στο Βερολίνο.

Ο Λόγκαν έχει δώσει το “παρών” μέχρι στιγμής σε 24 αγώνες για το πρωτάθλημα Γερμανίας έχοντας μέσο όρο 13,7 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ και σε 18 ματς για το Eurocup με μέσο όρο 13,7 πόντους και 2 ριμπάουντ. Από την άλλη ο Ντιλέινι έχει παίξει σε 26 παιχνίδια για το πρωτάθλημα με μέσο όρο 10,7 πόντους και 5,1 ασίστ και σε 22 αγώνες για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 14,1 πόντους και 4,2 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…