Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Απίθανο να παίξει ο Μέντλεϊ”

“Απίθανο να παίξει ο Μέντλεϊ”

joan plaza

joan-plaza

H Ουνικάχα Μάλαγα υποδέχεται αύριο (27/3, 21:45) τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα. Το συγκρότημα του Χοάν Πλάθα επιθυμεί διακαώς τη νίκη ώστε να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους”, τόνισε πως ο Νικ Κάνερ Μέντλεϊ θα είναι απίθανο να αγωνιστεί.

“Ξέρουμε πως έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Μην ξεχνάμε πως παίζουμε με μια ομάδα που πήρε δύο συνεχείς σεζόν τον τίτλο στην Ευρωλίγκα. Πρόκειται για πολύ σπουδαίο επίτευγμα. Όμως είμαστε αισιόδοξοι πως μπορούμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Πρόκειται για μία αναμέτρηση πιο σημαντική από εκείνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, καθώς αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους.

Βάσει της πορείας μας αποκτήσαμε το δικαίωμα να ελπίζουμε στην πρόκριση στα προημιτελικά και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Αν δεν το πετύχουμε, θα είναι γιατί οι άλλοι θα είναι καλύτεροι από μας. Είναι σημαντικό για μας να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Θέλουμε σε κάθε περίπτωση να χαρίσουμε στο κοινό μας μια μεγάλη νίκη”, ήταν αρχικά τα λόγια του Χοάν Πλάθα, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια:

“Ο Νικ Κάνερ-Μέντλεϊ είναι απίθανο να παίξει. Έχουμε αγωνιστικά προβλήματα, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό με τους διαθέσιμους παίκτες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη διάθεση και το πάθος που δείχνουν οι παίκτες μου. Πρέπει να παλέψουμε τόσο, ώστε το βράδυ της Πέμπτης να πάμε για ύπνο ξέροντας πως έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσαμε.

Ο Ολυμπιακός έχει κι αυτός απουσίες, αλλά διαθέτει πολλές λύσεις και 2-3 από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη. Ο Σπανούλης διαθέτει πολύ ταλέντο για να κάνει όσα έκανε και στις προηγούμενες αναμετρήσεις με την ομάδα μας φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…