Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Αντίο” και τυπικά

“Αντίο” και τυπικά

kolossos priftis

kolossos-priftis

Ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση της συνεργασίας του Κολοσσού με τον Δημήτρη Πρίφτη. Ο Έλληνας τεχνικός, ως γνωστόν, θα κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού πλαισιώνοντας τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο ενώ βρισκόταν στο τιμόνι των Ροδιτών, από τον περασμένο Νοέμβρη, διαδεχόμενος τον Βασίλη Φραγκιά.

Η ομάδα της Ρόδου, ευχαρίστησε τον 46χρονο κόουτς για τη σημαντική συμβολή του στην, κατά μεγάλο ποσοστό, επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α1 και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Υπηρεσιακός προπονητής θα αναλάβει ο, πρώην πλέον, βοηθός του Πρίφτη, Μιχάλης Κουταλιανός με τον Στάθη Νεραντζάκη, άμεσο συνεργάτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη καμπή της αγωνιστικής περιόδου και προσέφερε τα μέγιστα ώστε σήμερα η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός να βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της.

Παρά τον σύντομο χρόνο συνεργασίας, ο Δημήτρης Πρίφτης, ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς με τους αθλητές και τους συντελεστές της ομάδας και εκτιμήθηκε για το προπονητικό του έργο.

Η συμφωνία του προπονητή μας με τον Παναθηναϊκό αποτελεί μεγάλη τιμή για τον σύλλογο. Οι θερμές ευχές όλων μας, για επιτυχία, τον συνοδεύουν στο νέο του ρόλο.

Στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Μιχάλης Κουταλιανός, με άμεσο συνεργάτη του, τον Στάθη Νεραντζάκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…