Κεντρική NBA NCAA Αναποφάσιστος ο Ennis (vid)

Αναποφάσιστος ο Ennis (vid)

ennis syracuse dayton

ennis-syracuse-dayton

Η απόλυτη αβεβαιότητα επικρατεί αναφορικά με την απόφαση του Tyler Ennis να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Ο πλεϊμέικερ του Syracuse δεν έχει αποσαφηνίσει ακόμη τι μέλλει γενέσθαι με αποτέλεσμα οι φήμες και οι διαδόσεις αναφορικά με τον ίδιο να είναι ουκ ολίγες.

Άλλοι λένε πως ήρθε η ώρα να μεταβεί στον “μαγικό κόσμο”, άλλοι ότι είναι ακόμα νωρίς για να γίνει κάτι τέτοιο. Δεδομένο είναι πάντως ο Tyler Ennis δείχνει να αμφιταλαντεύεται σχετικά με αυτό, κάτι που είναι λογικό με βάση το γεγονός πως η χρονιά ολοκληρώθηκε άδοξα για τους “Orange“. Ενδεχομένως να νιώθει πως έχει αφήσει… τη δουλειά στη μέση.

Όπως και να χει, πάντως, σε περίπτωση που ο βραχύσωμος γκαρντ αποφασίσει να πει το “ναι” στην πρόκληση του ΝΒΑ, τότε θα πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες που θα προβιβαστούν το προσεχές καλοκαίρι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Tyler Ennis μέτρησε 12.9 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ ανά παιχνίδι έχοντας ουκ ολίγες μεγάλες στιγμές, με κορυφαία το τρίποντο που πέτυχε στην εκτός έδρας νίκη του Syracuse απέναντι στο Pittsburgh πριν από περίπου ένα μήνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…