Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αμφίβολοι λόγω… ώμου

Αμφίβολοι λόγω… ώμου

granger diamantidis

granger-diamantidis

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την Μάλαγα με τελευταία “θύματα” τον Τζέισον Γκρέιντζερ και τον Κάρλος Σουάρεθ οι οποίοι χτύπησαν αμφότεροι στον ώμο και είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (13/2) με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για την Ευρωλίγκα.

Ο Γκρέιντζερ τραυματίστηκε στον δεξί ώμο στον αγώνα με την Χιπούσκοα (9/3) για την 22η αγωνιστική της Liga Endesa ενώ ο Σουάρεθ τον… μιμήθηκε αλλά στον αριστερό ώμο στην σημερινή πρωινή προπόνηση. Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον δεύτερο αν και από ότι φαίνεται ο Χοάν Πλάθα θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Άλλωστε εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση στον πέμπτο όμιλο του TOP-16 της Ευρωλίγκα όλα τα παιχνίδια είναι κομβικά προκειμένου για τις ομάδες που θα προκριθούν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Έτσι και η Μάλαγα δίνει την δική της “μάχη” μαζί με τους δύο “αιωνίους” και σε καμία περίπτωση δεν θέλει ο Χοάν Πλάθα να στερηθεί τις υπηρεσίες δύο σημαντικών “όπλων” του την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ο Γκρέιντζερ έχει δώσει το “παρών” σε 22 αγώνες για το πρωτάθλημα έχοντας μέσο όρο 9,2 πόντους και 4,1 ασίστ και σε 19 ματς για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 8,4 πόντους και 3,2 ασίστ. Ο Σουάρεθ έχει παίξει σε 22 παιχνίδια για το πρωτάθλημα με μέσο όρο 6,8 πόντους και 3,8 ριμπάουντ και σε 19 αγώνες για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με μέσο όρο 5,6 πόντους και 4,1 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …