Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Αδιανόητο να τιμωρείται”

“Αδιανόητο να τιμωρείται”

papaioannou

papaioannou-alexiou

Ο Αλέξης Αλεξίου πήρε θέση για την τιμωρία της ΑΕΚ. Ο νομικός, που έδωσε και τη μάχη ενώπιον του αθλητικού δικαστή, αλλά δίχως αποτέλεσμα, μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” για την απόφαση των 2 αγωνιστικών “κεκλεισμένων των θυρών”. Όπερ σημαίνει χωρίς κόσμο με Ικάρους και Κόροιβο. Το σκωπτικό του ύφος ήταν προφανές. O εκ των χρηματοδοτών της ΑΕΚ δήλωσε:

“Εγώ είμαι εξ εκείνων, που πιστεύουν ότι πρέπει να σεβόμαστε τις δικαστικές αποφάσεις. Από κει και πέρα, θεωρώ, ότι κανείς δεν απαγορεύει σε κανέναν να ασκεί κριτική, εφόσον κρίνει ότι η απόφαση είναι άδικη. Γι’ αυτό και προσφύγαμε στο ΑΣΕΑΔ. Για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας.

Αυτό, που θέλω να πω είναι ότι είναι αδιανόητο να τιμωρείται η ΑΕΚ με δύο αγωνιστικές, την στιγμή που έχουν τιμωρηθεί ομάδες με τέσσερις αγωνιστικές σε γήπεδα όπου έχει προκληθεί βία, ενώ έχουν συμβεί κι άλλες αξιόποινες πράξεις. Δεν στοιχειοθετείται κατηγορία για ό,τι συνέβη στον αγώνα με Καβάλα. Τι να πω; Η ΑΕΚ φαίνεται, ότι τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, επειδή οι παράγοντές της έκαναν ό,τι μπορούσαν για να διασφαλίσουν την ομαλότητα του αγώνα και τα κατάφεραν. Ίσως, δεν έπρεπε να τα… καταφέρουν“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…