Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αγκαλιά” με τη δεύτερη θέση

“Αγκαλιά” με τη δεύτερη θέση

hacket armani laboral

hacket-armani-laboral

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της στο Top 16 της Ευρωλίγκα, αποτελώντας το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που της δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι πέρασε χθες και από τη Βιτόρια, επικρατώντας εύκολα της Λαμποράλ Κούτσα με 83-65 και πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και το δεύτερο συνεχόμενο διπλό, αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες της (Ουνικάχα Μάλαγα, Φενέρμπαχτσε) στους δύο βαθμούς.

Πλέον οι Ιταλοί χρειάζονται ουσιαστικά δύο νίκες στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια για να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση. Πράγμα καθόλου απίθανο καθώς θα υποδεχθούν την επόμενη αγωνιστική την αδύναμη Εφές Αναντολού, ενώ θα έχει και την αδιάφορη Μπαρτσελόνα στην έδρα της την προτελευταία αγωνιστική.

Τέλος θα ταξιδέψει στην Ανδαλουσία και στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Ουνικάχα Μάλαγα και την Φενέρμπαχτσε, όπου θα κληθεί στην χειρότερη να υπερασπιστεί τις διαφορές με τις οποίες είχε κερδίσει τις δύο ομάδες στον πρώτο γύρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…