Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ήταν μία καλή προπόνηση”

“Ήταν μία καλή προπόνηση”

koutalianos

koutalianos

Ο Κολοσσός Ρόδου γνώρισε, όπως ήταν φυσικό, την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 102-69. Ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Κουταλιανός, στις δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του, υποστηρίζοντας πως ήταν μία καλή προπόνηση ενόψει Ηλυσιακού.

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς Αλβέρτη και καλή συνέχεια για το υπόλοιπο σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Ήρθαμε να παίξουμε, ξέροντας τι έχουμε να αντιμετωπίσαμε. Θέλαμε να δοκιμάσουμε πράγματα σ’ άμυνα κι επίθεση για το παιχνίδι στη Ρόδο το Σάββατο με τον Ηλυσιακό. Θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί για μεγάλο διάστημα, δυστυχώς το καταφέραμε μόνο στο ένα ημίχρονο.

Δεν έχω παράπονο απ’ τους παίκτες. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκό δε μπορείς να μείνεις στο πρώτο εικοσάλεπτο. Προετοιμαστήκαμε εν όψει Ηλυσιακού, θέλαμε να βάλουμε τον Χόπκινς, με τους Πάντιτς και Κακαρούδη το έχουμε καταφέρει σε υψηλό βαθμό, ενώ μας έλειπε άλλος ένας ψηλός, ο Νάντζφεϊ, αυτό παίζει ρόλο για εμάς. Δεν ξέρω, αν καταφέραμε να προπονήσουμε τον Παναθηναϊκό“, ήταν τα λόγια του Μιχάλη Κουταλιανού.

Από πλευράς παικτών ο Γιώργος Δανάς πρόσθεσε: ” Όπως περιμέναμε, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, μετά χαλαρώσαμε. Πρέπει να δούμε μπροστά τον Ηλυσιακό, παιχνίδι σημαντικό για εμάς. Το σημερινό  το είδαμε σαν μία καλή προπόνηση. Από εκεί και πέρα κοιτάμε παρακάτω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…