Κεντρική Διεθνή “Έχουμε άλλα 40 λεπτά”

“Έχουμε άλλα 40 λεπτά”

unix kazan trinkieri

unix kazan_trinkieri

Η Ούνικς Καζάν πέρασε δια… περιπάτου από την Τσεχία και την έδρα της Νίμπουρκ (91-58) και μόνο με θαύμα θα χάσει την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του Eurocup.

Η ρεβάνς στη Ρωσία θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα αφού η Ούνικς ουσιαστικά εξασφάλισε την παρουσία της στους “8”. Όπως αναμενόταν ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Τρινκιέρι, στις δηλώσεις του μετά το ματς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του οι οποίοι ήταν πολύ συγκεντρωμένοι ενώ παράλληλα εξήρε την βοήθεια που προσέφεραν όσοι προέρχονταν από τον πάγκο:

“Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, γεγονός που είχε καλή επίδραση στην άμυνα. Είχαμε ξεκάθαρους στόχους. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου αξιοποίησαν το ταλέντο τους. Ακόμα και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο έκαναν πολύ καλή δουλειά, βοήθησαν στα σκριν, μας έδωσαν σουτ, δούλεψαν για την ομάδα και έπαιξαν εξαιρετική άμυνα”, τόνισε αρχικά ο Ιταλός κόουτς και συνέχισε:

“Νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Η διαφορά είναι σημαντική αλλά παίξαμε μόνο τα 40 από τα συνολικά 80 λεπτά. Είμαστε σε καλό επίπεδο και αν η ομάδα μου συνεχίζει να παίζει με τέτοια θέληση να βοηθάει ο ένας τον άλλο τότε είμαι σίγουρος ότι θα επαναλάβουμε ανάλογες εμφανίσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…