Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Έτοιμοι να τους νικήσουμε”

“Έτοιμοι να τους νικήσουμε”

pleiss

pleiss

Την αισιοδοξία του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε με δηλώσεις του ο Τίμπορ Πλάις. Ο Γερμανός σέντερ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Λαμποράλ Κούτσα, τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει ξανά τους “πράσινους”.

“Πρέπει να παλέψουμε και να τα πάμε καλά, ώστε να κερδίσουμε  αυτοπεποίθηση εν όψει και του ισπανικού πρωταθλήματος. Ήδη τους έχουμε νικήσει μία φορά στην πρώτη φάση, αν κι ηττηθήκαμε αργότερα στο ΤΟΡ 16. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι να τους νικήσουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαία ιστορία και πολύ καλούς παίκτες. Είναι διατεθειμένοι να νικήσουν και βρίσκονται σε καλή βαθμολογική θέση, θα είναι δύσκολα για εμάς, αλλά μία καλή εμφάνιση μπορεί να μας δώσει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να κάνουμε νίκες.

Έχουμε κάνει αρκετές ήττες στη διοργάνωση και πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο παιχνιδιού μας. Αρχίζοντας απ” τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μία σπουδαία ομάδα και δε θα είναι εύκολο, αλλά θα ψάξουμε τη νίκη. Θέλουν να τερματίσουν σε μία καλή θέση στο ΤΟΡ 16, θα είναι δύσκολα, αλλά νομίζω πως θα είνναι ένα ανοιχτό παιχνίδι και πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη”, ανέφερε ο νεαρός άσος των Βάσκων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…