Κεντρική Διεθνή “Ένα “τρελό” ματς”

“Ένα “τρελό” ματς”

perasovic

perasovic

Παρά το γεγονός ότι η Βαλένθια ηττήθηκε στη Ρωσία από τη Χίμκι (97-82) κατάφερε να κρατήσει την διαφορά της νίκης της στο πρώτο ματς (75-59) χάρη σε ένα καλάθι του Πάου Ρίμπας, 9,2 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη και να πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Eurocup.

Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην εξέλιξη του δεύτερου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, τόνισε ότι ήταν ένα “τρελό” ματς ενώ παράλληλα επισήμανε ότι η Χίμκι ήταν μία από τις δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης: “Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Από την αρχή διαπιστώσαμε ότι η Χίμκι ήταν τελείως διαφορετική σε σχέση με τον πρώτο αγώνα”, είπε αρχικά ο τεχνικός των “νυχτερίδων” και συνέχισε:

“Έπαιξαν πολύ δυνατά. Στην επίθεση σκόραραν πολύ εύκολα. Στα πρώτα δύο δεκάλεπτα ήμασταν καλύτεροι στα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά στο τέλος εκεί που νομίζαμε ότι το παιχνίδι ήταν εύκολο και η διαφορά ήταν στους 5 πόντους, οι αντίπαλοί μας σκόραραν οκτώ συνεχόμενους πόντους. Έκτοτε έγινε ένα “τρελό” ματς. Την μία στιγμή ήμασταν αποκλεισμένοι και την άλλη στιγμή η διαφορά ήταν στους 15 πόντους”, υποστήριξε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς και κατέληξε:

“Για μένα η Χίμκι και η Ούνικς Καζάν είναι οι καλύτερες ομάδες στην διοργάνωση, έχουν ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Παίξαμε και με τις δύο ομάδες και μπορούμε να συγκρίνουμε. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο Eurocup, γι’ αυτό πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προετοιμαστούμε για τους αγώνες με την Άλμπα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…