Κεντρική Διεθνή Περιζήτητος ο Πιετρούς

Περιζήτητος ο Πιετρούς

florent pietrus nancy

florent-pietrus-nancy

Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νανσί ωστόσο ο Φλοράν Πιετρούς δεν αποκλείεται να αναζητήσει άλλη επαγγελματική “στέγη” από την νέα σεζόν.

Και αυτό γιατί ο Γάλλος διεθνής άσος που πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο με τους “τρικολόρ” στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας είναι περιζήτητος καθότι βρίσκεται στο “στόχαστρο” της Στρασμπούρ και της Ορτέζ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Βέβαια για να μπορέσει ο όποιος ενδιαφερόμενος να εντάξει στο ρόστερ του τον 33χρονο φόργουορντ θα πρέπει πρωτίστως να τα βρει με τη Νανσί από την στιγμή που οι δύο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Ο πρόεδρος της Νανσί, Κριστιάν Φρα, ξεκαθάρισε την κατάσταση μιλώντας σε γαλλικά ΜΜΕ χωρίς πάντως να κλείνει την πόρτα σε πιθανότητα απομάκρυνσης του Φλοράν Πιετρούς: “Επεκτείναμε το συμβόλαιο του Ράνταλ Φάλκερ για δύο χρόνια, κάτι που αποτελούσε και την προτεραιότητά μας. Τα συμβόλαια των Μαξ Ζιανβενί και Μπεντζί Σενέ εκπνέουν το 2015″, τόνισε αρχικά ο “ισχυρός άνδρας” του γαλλικού συλλόγου και συνέχισε:

“Ο Φλοράν έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και τον έχουν προσεγγίσει η Στρασμπούρ και η Ορτέζ. Για να φύγει, πρέπει να πληρώσουν το μπάι άουτ”. Ο Πιετρούς έχει δώσει το “παρών” σε 20 αγώνες για το πρωτάθλημα έχοντας μέσο όρο 6,7 πόντους και 6,6 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…