Κεντρική NBA NCAA “Shockers” για μεγάλα πράγματα

“Shockers” για μεγάλα πράγματα

early wichita state new1

early-wichita_state-new

Τρένο δίχως φρένα εξακολουθεί να θυμίζει το Wichita State, το οποίο χθες το βράδυ έγινε η πρώτη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που φτάνει τις τριάντα (30) νίκες. Και μάλιστα όντας αήττητο! Η ομάδα του Gregg Marshall άλωσε την έδρα του Bradley (69-49) δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα αφού η αγωνιστική της υπεροχή ήταν δεδομένη και εμφανής εντός παρκέ. Χαρακτηριστικό της… ευκολίας με την οποία το παιχνίδι κατέληξε στο “διπλό” είναι το γεγονός πως ο προπονητής των “Shockers” έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, την ίδια ώρα που το Bradley έβλεπε τους δύο ηγέτες του (Tyshon Pickett και Walt Lemon Jr.) να σουτάρουν με 11/40 σουτ εντός παιδιάς.

Μπορεί να έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά στο τέλος το Florida πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη επί του Vanderbilt (57-54). Οι “Gators” είχαν το πάνω χέρι σχεδόν σε ολόκληρο το σαραντάλεπτο και, παρά την αντεπίθεση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά, διατηρήθηκαν μπροστά στο σκορ μέχρι τέλους έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον “παγκίτη” Dorian Finney – Smith (19π.-9ριμπ.), ο οποίος “άγγιξε” το νταμπλ νταμπλ. Την ίδια ώρα, στην αντίπερα όχθη, μόλις δύο παίκτες ξεπέρασαν τους δέκα πόντους, δείγμα της επιθετικής δυστοκίας των “Commodores” σε ακόμη ένα φετινό παιχνίδι.

Τέλος, το Duke είχε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στο Virginia Tech (66-48), το οποίο δεν κατάφερε -σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα- να κοντράρει τους “Blue Devils“. Το συγκρότημα του Mike Krzyzewski ήταν αυτό που έδινε τον ρυθμό στην αναμέτρηση, είχε τον Rodney Hood (21π.) σε πολύ καλή βραδιά και σε συνδυασμό με το “γεμάτο” παιχνίδι των Jabari Parker (11π.-12ριμπ.) και Rasheed Sulaimon (15π.) δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των “Hokies” από τους οποίους ξεχώρισε ο Trevor Thompson (15π.).

Αναλυτικά τα σπουδαιότερα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς:
Vanderbilt – Florida 54-57
Bradley – Wichita State 49-69
Duke – Virginia Tech 66-48
Wisconsin – Indiana 69-58
Minnesota – Iowa 95-89
Kansas State – Texas Tech 56-60
Wake Forest – Clemson 62-57
Georgia – Missouri 71-56

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…