Κεντρική NBA NCAA Pitino εναντίον… social media

Pitino εναντίον… social media

pitino shouts

pitino-shouts

Όταν προσπαθείς να κατακτήσεις έναν τίτλο και, παράλληλα, να διαπαιδαγωγήσεις τους παίκτες σου, τότε κάνεις ό,τι χρειαστεί για να τα καταφέρεις. Είτε περνώντας εκατοντάδες ώρες στο παρκέ για να βελτιώσεις την εικόνα της ομάδας σου είτε… απαγορεύοντας στους παίκτες του να χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Rick Pitino ξεσπάθωσε εναντίον των social media χαρακτηρίζοντάς τα ως “δηλητήριο” για το μυαλό των παικτών του, οι οποίοι “πρέπει να δίνουν προσοχή σε πιο σημαντικά πράγματα”.

Ο πολύπειρος προπονητής και μέλος του Hall of Fame μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του ESPN τονίζοντας πως “πιστεύω πως η τεχνολογία είναι κάτι σημαντικό για κάποια κομμάτια της ζωής και δηλητήριο για άλλα, ειδικά για όσους εμπλέκονται με τον αθλητισμό“.

Γιατί όμως αυτό; Ο τεχνικός του Louisville εξηγεί πως “προσπαθώ να κάνω τους παίκτες μου να διαβάζουν περισσότερο και να δίνουν προσοχή σε πιο σημαντικά ζητήματα“.

Το αν το καταφέρνει φαίνεται από το γεγονός πως η… απαγόρευση που έχει επιβάλλει εντός των “Cardinals” τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια αφού οι παίκτες του δεν θέλουν να ρισκάρουν τη θέση τους στο ρόστερ της ομάδας για ένα… “τιτίβισμα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…