Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Όλα πήγαν καλά κυρία Πέπη”

“Όλα πήγαν καλά κυρία Πέπη”

demenagas ziagkos

demenagas-ziagkos

Είναι από τις σπάνιες φορές στον αθλητισμό και συνεπώς μένουν έντονες. Για κάποιο (απροσδιόριστο) λόγο ο Αχιλλέας Δεμέναγας ανέλαβε, χθες, (από Θεού) ένα βαρύ και ιστορικό ταυτόχρονα καθήκον. Έμοιαζε με “επουράνια” ή υπερφυσική εξέλιξη, αλλά δεν ήταν. Και πώς να ήταν; Ο Γιώργος Αμερικάνος είναι (για την οικογένεια της ΑΕΚ) ΕΔΩ! Δεν “έφυγε” ποτέ…

Ο υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ δέχθηκε, λοιπόν, το τηλεφώνημα της κυρίας Πέπης Αμερικάνου, συζύγου του “Παγκόσμιου” αρχηγού της “Βασίλισσας”, πριν από την έναρξη του αγώνα με Καβάλα. Τι του είπε στο κινητό του η λατρεμένη σύζυγος του “Αθάνατου” αρχηγού;

Σας τηλεφωνώ για λογαριασμό του Γιώργου! Να πείτε στον Βαγγέλη (Ζιάγκο) και στους παίκτες, ότι ο Γιώργος θα ήταν σήμερα (χθες) εδώ. Να είστε σίγουροι, όμως, ότι ο Γιώργος κι από κει ψηλά που είναι σας βλέπει. Πείτε τους να παίξουν με ψυχή. Με την ψυχή του Γιώργου Αμερικάνου να παίξουν και θα κερδίσουν”

Ο Δεμέναγας με “παρέμβασή” του πριν από λίγο σε διαδικτυακό τόπο αποκάλυψε πώς έζησε την περίεργη στιγμή (που συγκίνησε ολόκληρη την ΑΕΚ) και τι “μήνυμα” απέστειλε στην κυρία Αμερικάνου:

Τα πρώτα δευτερόλεπτα νόμιζα ότι έχει γίνει λάθος, ακόμα νιώθω την ένταση και το πάθος της φωνής της σαν να ήταν μέρος του παιχνιδιού… Απίστευτη στιγμή για μένα… Και όλα πήγαν καλά κυρία Πέπη“.

Ο αθλητισμός έχει κι αυτές τις (μεγάλες) στιγμές του…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…