Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ψυχολογική… τόνωση”

“Ψυχολογική… τόνωση”

lasme kravgi

lasme-kravgi

Ο Στεφάν Λάσμε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον ευρωπαϊκό “εμφύλιο”. Ο Γκαμπονέζος σέντερ, μιλώντας στην εφημερίδα “Livesport“, τόνισε πως το αποτέλεσμα αυτό τόνωσε ψυχολογικά την ομάδα του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη και την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού: “Όλοι δώσαμε μεγάλη ενέργεια, πιστέψαμε σε αυτό το παιχνίδι, ήταν ομαδική δουλειά και τα καταφέραμε. Γνωρίζαμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ματς και προσπαθήσαμε πολύ. Η άμυνα από πέρυσι είναι η ταυτότητά μας, μέχρι να φέρουμε στην ομάδα τον Καρμέλο Άντονι ή τον Λεμπρόν Τζέιμς, θα πρέπει να στηριζόμαστε στην άμυνα, είναι το νούμερο ένα για εμάς”.

Για την ψυχολογία των πρασίνων: “Προερχόμασταν από τρεις συνεχόμενες ήττες και ευτυχώς είχαμε μία πολύ καλή αντίδραση. Η νίκη αυτή επί του Ολυμπιακού μας τόνωσε ψυχολογικά και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια”.

Για τον Ρόκο Ούκιτς: “Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την εμφάνισή του Ρόκο, έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ φέτος από τους τραυματισμούς, έρχεται στο γήπεδο για προπόνηση και κουτσαίνει”.

Για τον Τζέιμς Γκιστ: ” Η επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ σίγουρα ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα καθώς παίζει πολύ καλά ιδιαίτερα στην άμυνα. Το χρειαζόμαστε και είμαι χαρούμενος που είναι πίσω. Είναι δικός μου άνθρωπος”

Για τον τρόπο που πανηγύρισε στο τέλος του παιχνιδιού: “Εκτιμώ πολύ αυτό που κάνουν για εμάς. Είναι ο 6ος μας παίκτης. Μας στηρίζουν και έρχονται στο γήπεδο πάντα. Κάθε φορά που περπατάω στο δρόμο πάντα έρχονται φίλοι του Παναθηναϊκού και με ρωτάνε για την ομάδα, όντας πάντα χαρούμενοι. Ακόμα παρά τη βαριά ήττα στη Μάλαγα δεν έπαψαν ποτέ να μας πιστεύουν και να μας στηρίζουν γι’ αυτό και πήγα προς το μέρος τους”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…