Κεντρική Basket League Άρης “Ψάξτε αλλού για συκοφαντίες”

“Ψάξτε αλλού για συκοφαντίες”

aris omada kipello

aris-omada-kipello
Τα “σύννεφα” όσον αφορά τη σχέση τους με τη διοίκηση θέλησαν να ξεδιαλύνουν οι παίκτες του Άρη με δήλωση που δημοσιοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Με αυτό τον τρόπο είχαν σκοπό, επιπλέον, να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να αρνούνται να κάνουν προπόνηση λόγω των οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους ζητώντας, παράλληλα, ακρόαση από τον πρόεδρο, Λευτέρη Αρβανίτη, για να συζητήσουν σχετικά με τα οφειλόμενα με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η προπόνηση και ο Μίλαν Μίνιτς να έχει αποχωρήσει εκνευρισμένος.

Έτσι φρόντισαν να τονίσουν τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν με τη διοίκηση του Άρη εξαίροντας, ταυτόχρονα, την εντιμότητα του Λευτέρη Αρβανίτη:

“Οι παίκτες του Άρη δεν είναι χαζοί, ώστε να μην κάνουν προπόνηση, γνωρίζοντας ότι την Παρασκευή θα πληρωθούν και γνωρίζοντας ακόμη και την επόμενη ημερομηνία, κατά την οποία ο Πρόεδρος της Άρης  Κ.Α.Ε., κος. Λευτέρης Αρβανίτης, θα τους καταβάλλει χρήματα.

Οι σχέσεις που έχουν οι παίκτες του Άρη με τη Διοίκηση δε βρίσκονται εύκολα σε άλλες ομάδες και έχουμε την τύχη να έχουμε έναν από τους πιο έντιμους Προέδρους στην Α1, γι’ αυτό αφήστε την ομάδα να συνεχίσει την προσπάθειά της απερίσπαστη. Παρακαλούμε πολύ για τυχόν συκοφαντίες να ψάξετε να βρείτε άλλη ομάδα να ασχοληθείτε.  

Οι παίκτες του Άρη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…