Κεντρική Διεθνή Χωρίς πρόβλημα η Άλμπα

Χωρίς πρόβλημα η Άλμπα

alba oldenburg

alba-oldenburg

Επιστροφή στις νίκες για την Άλμπα Βερολίνου η οποία συνέτριψε εκτός έδρας την Μίτελντοϊτσερ με 85-61 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας και ανέβηκε στο 17-5.

Οι Βερολινέζοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα, επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή της αναμέτρησης, απέκτησαν διψήφια διαφορά (37-22) από το πρώτο ημίχρονο και κατέκτησαν άνετα το ροζ φύλλο έχοντας 26/45 (58%) στα δίποντα. Ο Ρέτζι Ρέντινγκ (16 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα) και ο Κλίφορντ Χάμοντς (15 πόντοι) ήταν οι κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους. Από τους ηττημένους που έπεσαν στο 10-12 ξεχώρισε ο Μάικλ Κάφι με 14 πόντους.

Ενδέκατη νίκη για Χάγκεν

Αν και τα… χρειάστηκε η Χάγκεν έκαμψε την αντίσταση της Βούρζμπουργκ εντός έδρας με 75-73 και πέτυχε την ενδέκατη νίκη της. Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα ωστόσο στο τέλος οι φιλοξενούμενοι παρ’ ολίγον να ανατρέψουν την κατάσταση. Εντέλει αυτό δεν έγινε. Πέντε παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές. Πρώτο “βιολί” ήταν ο Μαρκ Ντόρις με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Στον αντίποδα ο Ρίκι Χάρις πέτυχε 18 πόντους.

Χαλαρά Μπρεμερχάβεν, Μπραουνσβάιγκ

Στο 8-15 ανέβηκε η Μπρεμερχάβεν η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Μπέιροϊτ με 77-67. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο παρκέ από την αρχή μέχρι το τέλος και με ηγέτη τον Κέβιν Σέρσι (19 πόντοι, 12 ριμπάουντ) έφτασε στο διπλό. Από την άλλη ο Κάιλ Γουίμς (17 πόντοι) ήταν ο καλύτερος παίκτης για τους γηπεδούχους. Την δέκατη φετινή της νίκη πανηγύρισε η Μπραουνσβάιγκ η οποία “λύγισε” εντός έδρας την Λούντβιγκσμπουργκ (84-78).

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πιο χαλαρά από ότι δείχνει το τελικό σκορ, είχαν την πρωτοπορία σε όλο τον αγώνα και έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων κατέκτησαν το ροζ φύλλο. Ο Κάιλ Βίσερ (17 πόντοι) και ο Αζάια Σουάν (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ) ήταν “όλα τα λεφτά” για τους νικητές. Στην αντίπερα όχθη ο Μάικλ Στόκτον σημείωσε 22 πόντους.

Με ανατροπή η Όλντενμπουργκ

Την δέκατη έκτη νίκη της πήρε η Όλντενμπουργκ που έφυγε με το διπλό από την έδρα της Τρίερ (82-80). Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν μία σπουδαία ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου με επιμέρους σκορ 25-20 επέστρεψαν από το -3 (60-57) της τρίτης περιόδου. Ο Κρις Κράμερ με 19 πόντους και 6 ασίστ ήταν ο παίκτης-κλειδί για τους νικητές που είχαν 12/23 (52%) στα τρίποντα. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους που υποχώρησαν στο 8-14 ήταν ο Αντρέας Σέιφερθ (17 πόντοι).

Άνετα η Άρτλαντ

Η Άρτλαντ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και “λύγισε” τη Ράστα με 86-76. Οι γηπεδούχοι πήραν σχετικά άνετα το ροζ φύλλο αφού ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, διατηρούσαν σταθερά το προβάδισμα και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να εγείρουν αξιώσεις για το διπλό. Ήταν η δέκατη τέταρτη νίκη για την Άρτλαντ που είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. “Αιχμή του δόρατος” ήταν ο Ντέιβιντ Χόλστον με 20 πόντους. Από τους φιλοξενούμενους ο Ρίτσαρντ Ουίλιαμς πέτυχε 20 πόντους.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:
Χάγκεν – Βούρζμπουργκ 75-73
Μπέιροϊτ – Μπρεμερχάβεν 67-77
Μίτελντοϊτσερ – Άλμπα Βερολίνου 61-85
Μπραουνσβάιγκ – Λούντβιγκσμπουργκ 84-78
Τρίερ – Όλντενμπουργκ 80-82
Άρτλαντ – Ράστα 86-76
Βόννη – Φρανκφούρτη (23/2)
Τούμπιγκεν – Μπάγερν Μονάχου (23/2).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…