Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Χωρίς Οχαγιόν με “Γαλατά”

Χωρίς Οχαγιόν με “Γαλατά”

ohayon maccabi bayern

ohayon-maccabi-bayern

Τις υπηρεσίες του Γιόγκεβ Οχαγιόν θα στερηθεί ο Ντέιβιντ Μπλατ στην αποψινή αναμέτρηση με την Γαλατασαράι. Ο Ισραηλινός γκαρντ έχει οίδημα στο μάτι, που του προκλήθηκε από χτύπημα που δέχθηκε στην αναμέτρηση με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε για τον τραυματισμό του Οχαγιόν πως “Ο Γιόγκεβ είναι εκτός δουλειάς, για το εγγύς μέλλον. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ημέρες ή εβδομάδες. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα θα συνέλθει. Δεν είναι θέμα θέλησης ή πόνου. Η αρχική εκτίμηση είναι δυο εβδομάδες. Η περιοχή όμως, είναι προβληματική και μια μικρή λεπτομέρεια, μπορεί να δημιουργήσει υποτροπή”.

Τέλος ο Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας για το παιχνίδι με τους Τούρκους αναφέρθηκε και στον Αντρίγια Ζίζιτς που θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μακάμπι στην Ευρωλίγκα.

“Το πρώτο του παιχνίδι, ήταν με την Εϊλάτ. Προσαρμόστηκε αμέσως στην ατμόσφαιρα της ομάδας. Θα χρειαστεί καιρό να μπει και στη νοοτροπία. Δίχως αμφιβολία όμως, η διοίκηση μας έφερε τον κατάλληλο παίκτη, την κατάλληλη στιγμή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…