Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Χρειαζόμαστε νίκες”

“Χρειαζόμαστε νίκες”

kalafatakis rethymno

kalafatakis-rethymno
Το Ρέθυμνο μετά από δύο συνεχόμενες ήττες αναζητά την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, υποδεχόμενος τον “ανεβασμένο” Απόλλων Πάτρας. Ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Καλαφατάκης, τόνισε τη σημασία της επίτευξης νικών δηλώνοντας αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα ενώ κάλεσε, παράλληλα, τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα:

“Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός την Κυριακή απέναντι στον Απόλλων Πάτρας. Πρέπει να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Περάσαμε το δύσκολο πρόγραμμα με τα πολλά εκτός έδρας παιχνίδια. Χρειαζόμαστε νίκες, ξεκινώντας με το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι σε ένα αντίπαλο που με τις αλλαγές που έκανε άλλαξε πολύ, προς το καλύτερο, τόσο με την προσθήκη του Ρος αλλά και του Μιλουτίνοβιτς. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και αν βγάλουμε ότι έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθεί και θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη, τον έχουμε ανάγκη και πιστεύω ότι θα δώσει το παρόν όπως και στο ματς με τον Κολοσσό. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του και την αγάπη του”.

Από πλευράς παικτών, ο Νταμίρ Λάτοβιτς , πρόσθεσε: “Ο στόχος είναι μόνο η νίκη. Δεν έχουμε τα περιθώρια για διαφορετικό αποτέλεσμα. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και δικαιούμαστε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας φέρει ηρεμία, την οποία και χρειαζόμαστε. Ο κόσμος μας είναι ο έκτος μας παίκτης, όπως κάνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα και τον χρειαζόμαστε ώστε να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…