Κεντρική Διεθνή Φεύγει ο ένας, μένει ο άλλος

Φεύγει ο ένας, μένει ο άλλος

justin doellman

justin doellman

Ο Τζάστιν Ντόελμαν και ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς είναι δύο παίκτες-κλειδιά για την Βαλένθια στην φετινή πολύ καλή της πορεία στη Liga Endesa αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αμφότεροι θα παραμείνουν στις “νυχτερίδες” και την νέα σεζόν.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο ατζέντης τους, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ ανέφερε ότι ο Ντόελμαν θα αποχωρήσει κατά 90% από τη Βαλένθια, κάτι όμως που δεν ισχύει για τον Ντούμπλιεβιτς: “Θα είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει ο Ντόελμαν στη Βαλένθια και μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Αυτή την στιγμή η πιθανότητα να φύγει το καλοκαίρι είναι στο 90%. Αλλά η Βαλένθια είναι προετοιμασμένη γι’ αυτό το ενδεχόμενο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ραζνάτοβιτς και πρόσθεσε:

“Ο Μπόγιαν θα μείνει στη Βαλένθια. Θα δούμε το καλοκαίρι του 2015 αν θα δοκιμάσει να μετακινηθεί στο NBA ή σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα”. Θυμίζουμε ότι το συγκρότημα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Liga Endesa με ρεκόρ 16-2 ενώ παράλληλα διεκδικεί την πρόκριση στους “16” του Eurocup όπου έχει δύο νίκες και δύο ήττες στον δέκατο πέμπτο όμιλο της φάσης των “32”.

Ο Ντόελμαν είναι το πρώτο “βιολί” για τις “νυχτερίδες” φέτος έχοντας δώσει το “παρών” σε 17 αγώνες για το πρωτάθλημα με μέσο όρο 15,2 πόντους και 4,6 ριμπάουντ και σε 14 ματς για το Eurocup με μέσο όρο 15 πόντους και 4,6 ριμπάουντ. Αντίστοιχα ο 23χρονος Μαυροβούνιος φόργουορντ έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 13 αγώνες για το πρωτάθλημα με μέσο όρο 13,6 πόντους και 4,9 ριμπάουντ και σε 10 ματς για την δεύτερη – τη τάξει – διασυλλογική διοργάνωση με μέσο όρο 11,8 πόντους και 4,9 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…