Κεντρική Basket League ΑΕΚ Φέρνει τη Σλάβια Πράγας!

Φέρνει τη Σλάβια Πράγας!

aek slavia telikos

aek-slavia-telikos

Mπορεί η ΑΕΚ να δίνει τον αγώνα της χρονιάς το Σάββατο, αλλά δεν σταματάει τη ζωή της! Η διοίκηση της ΑΕΚ δείχνει ιδιαίτερα ζωηρή και ευαισθητοποιημένη εσχάτως. Συνεργάζεται άψογα με ανθρώπους, που η ίδια θα αποκαλύψει σύντομα.

Στο πλαίσιο αυτής της κινητοποίησης η σκέψη των “Ενωσιτών” να φέρουν στην Αθήνα τη Σλάβια Πράγας, αντίπαλο της “Βασίλισσας” στον τελικό Κυπέλλου Κυπελλούχων του ’68, προκειμένου για φιλικό προς τιμήν του θρυλικού σέντερ Γιώργου Τρόντζου. Την “αποκάλυψη” κάναμε σήμερα για λογαριασμό της “ΩΡΑΣ των σπορ“.

Ιδού το δημοσίευμα: “Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι διοικούντες την ΑΕΚ δεν θα μείνουν στην προσέγγιση και στις προσκλήσεις με τους άσσους τους παρελθόντος. Βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή εδώ και καιρό. Έχουν ευαισθητοποιηθεί έντονα.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας τιμής σκέφτονται να φέρουν στην Αθήνα τη Σλάβια Πράγας, που σήμερα έχει μετονομαστεί σε USK Πράγας σε μια προσπάθεια να “αναβιώσει” το έπος της 4ης Απριλίου του 1968.

Στόχος είναι να διεξαχθεί ένα φιλικό μεταξύ των σύγχρονων αντιπάλων του Τελικού στο Καλλιμάρμαρο και παράλληλα να τιμηθεί ένας μεγάλος της “Βασίλισσας“, ο γίγαντας Γιώργος Τρόντζος. Την προοπτική αυτή επεξεργάζονται εδώ και καιρό οι “κιτρινόμαυροι” μαζί με συνεργάτες τους. Αναζητείται η κατάλληλη ημερομηνία κι αν το ματς πρέπει να γίνει μέσα στον Απρίλιο με την ΑΕΚ να “καίγεται” βαθμολογικά.

Δεν αποκλείεται να διεξαχθεί αργότερα το ματς σαν φιέστα ανόδου. Λόγο θα έχει κυρίως ο Βαγγέλης Ζιάγκος σ’ αυτό το θέμα, αλλά βεβαίως πρέπει να ρωτηθούν και οι Τσέχοι. Η “Σλάβια” δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της.

Η πανίσχυρη τσεχική ομάδα της δεκαετίας του ’60 ουσιαστικά σήμερα είναι ένα φάντασμα. Η “Σλάβια” βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στη λίγκα της χώρας της και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία”.

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…