Κεντρική Ασίστ Shadow Υποψήφιος ο Μάριος

Υποψήφιος ο Μάριος

olympios marios

olympios-marios

Είναι εκπρόσωπος παικτών. Από αυτούς που κινούνται αθόρυβα αλλά ουσιαστικά στον χώρο, δίνοντας καθημερινά διαπιστευτήρια. Κι είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχουμε γνωρίσει. Ξέραμε την τρέλα του για το μπάσκετ, δεν είχαμε αντιληφθεί ότι έχει και… πολιτικές ανησυχίες.

Ο, περί ου ο λόγος, Μάριος Ολύμπιος αποφάσισε να κατεβεί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στον δήμο της Νέας Σμύρνης, με τον συνδυασμό του Γιώργου Κουτελάκη. Το ανακοίνωσε ο ίδιος στο facebook, με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό:

“Είναι Μεγάλη Τιμή, να είμαι δίπλα στον άνθρωπο που αποτελεί Πρότυπο για εμένα, από την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας, όταν εκείνος Δήμαρχος και εγώ μαθητής ακόμα, μου απέδειξε ότι όποιος και να είσαι, όποια ηλικία και να έχεις, εκείνος θα είναι πάντα εκεί για να σε ακούσει.

Στα 36 μου, λοιπόν, με βεβαιότητα, Υπερήφανα, δηλώνω έτοιμος να είμαι δίπλα στον Γιώργο Κουτελάκη ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με Κίνητρο και Κυριότερο λόγο, ότι η Νέα Σμύρνη πρέπει να συνεχίσει να έχει την πόρτα της ανοικτή για όλους μας, χωρίς καμία διάκριση”.

Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…