Κεντρική NBA Τρίποντα… καρφώματα
NBA

Τρίποντα… καρφώματα

george dunk

george-dunk
Κάποιοι από τους καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή στον “μαγικό κόσμο” θα απαρτίσουν τα γκρουπ των παικτών που θα συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων του All Star Game το τρίημερο 14-16 Φεβρουαρίου, στο Smoothie King Center της Νέας Ορλεάνης.

Οι Πολ Τζορτζ (Ιντιάνα Πέισερς), Ντάμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς), Τζον Ουόλ (Ουάσινγκτον Ουίζαρντς) καθώς και ο περσινός νικητής Τέρενς Ρος (Τορόντο Ράπτορς) θα είναι τα πιο ηχηρά ονόματα που θα διαγωνιστούν στον Sprite Slam Dunk Contest και αν ανατρέξουμε στα εντυπωσιακά καρφώματα που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής στη σεζόν, αναμένεται να “χορτάσουμε” θέαμα! Οι Χάρισον Μπαρνς (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς) και (ο ρούκι) Μπεν ΜάκΛεμορ (Σακραμέντο Κινγκς) συμπληρώνουν την εξάδα.

Όταν μιλάμε για τρίποντα δεν γίνεται το μυαλό μας να μη πάει στον “καυτό” (και φέτος) Στίφεν Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), τον Κέβιν Λαβ (Μινεσότα Τίμπεργουλβς) αλλά και τον -Mr.Clutch- Τζο Τζονσον (Μπρούκλιν Νετς), oι οποίοι δεν γίνεται να λείψουν από τον Foot Locker Three-Point Contest όπου αναμένεται να γίνει “σφαγή” για την ανάδειξη του κορυφαίο σουτέρ. Φυσικά το παρών θα δώσει ξανά ο, περσινός νικητής του διαγωνισμού, Κάιρι Άιρβινγκ (Κλίβελαντ Καβαλίερς), με τους Μπράντλι Μπιλ (Ουάσινγκτον Ουίζαρντς) και Μάρκο Μπελινέλι (Σαν Αντόνιο Σπερς) να κλείνουν το ρόστερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…