Κεντρική NBA NCAA Τους μάτιασαν (vid)

Τους μάτιασαν (vid)

ashley arizona new

ashley-arizona-new

Η πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου δεν ήταν η πλέον… ευχάριστη για το Arizona για δύο λόγους. Αφενός λόγω της ήττας (πρώτης φέτος) από το California, αφετέρου εξαιτίας του σοβαρού (όπως όλα δείχνουν) τραυματισμού του Brandon Ashley, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις τρία λεπτά απέναντι στους “Golden Bears“.

Ο δυναμικός φόργουορντ τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άμεσα από το παρκέ και να του τοποθετηθεί πάγος. Στην αρχή τίποτα δεν έμοιαζε να είναι (τόσο) ανησυχητικό, μέχρι που βγήκε στα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο φορώντας ειδική προστατευτική μπότα.

Έχει χτυπήσει στο πόδι. Δείχνει να το έχει σπάσει. Δεν νομίζω πως μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά αυτή τη στιγμή αφού πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας. Γενικά, πάντως, πρόκειται για έναν τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα“, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο Sean Miller, ο οποίος όπως είναι φυσιολογικό κάθεται σε “αναμμένα κάρβουνα”.

Το χειρότερο όλων είναι πως η αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου των “Wildcats” δείχνει να επιβεβαιώνεται. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ακτινογραφίας, λοιπόν, στο στρατόπεδο του Arizona είναι σχεδόν βέβαιοι πως πρόκειται για κάταγμα στο πόδι, όπερ και σημαίνει πως ο Brandon Ashley θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να σιγουρευτούμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε στα ίδια επίπεδα ακόμα κι αν ο Brandon δεν είναι μαζί μας“, κατέληξε ο προπονητής του Arizona.

Όπως και να χει, πάντως, αν η αρχική εκτίμηση επιβεβαιωθεί, τότε το έργο των “Wildcats” για κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή γίνεται πολύ πιο δύσκολο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…