Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Τον έχω… τον Πολυτάρχου”

“Τον έχω… τον Πολυτάρχου”

karaboulas martzos

karaboulas-martzos

Ταξίδι σε όποιον βάλει περισσότερα τρίποντα είχε τάξει στην κοπή της πίτας ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος. Ο Μιχάλης Πολυτάρχου “αμ’ έπος αμ’ έργον”  αποφάσισε να “ρίξει το γάντι” στον Βαγγέλη Καράμπουλα, καθώς ζήτησε να του κλείσουν εισιτήρια για… Νάξο. Ο Καράμπουλας με συνέντευξη, που παραχώρησε στην ταπεινότητά μας και στην “ΩΡΑ των σπορ” σήκωσε το γάντι… και δήλωσε τα παρακάτω:

Ο πρόεδρος έβαλε στοίχημα για όποιον είναι πιο εύστοχος στα τρίποντα. Όχι, για όποιον βάλει τα περισσότερα. Το λέω επειδή γράψατε κάτι σχετικά. Επομένως, δεν ανησυχώ για τα τρίποντα, τον έχω… τον Πολυτάρχου“.

Και συμπλήρωσε: “Για να σοβαρευτούμε βέβαια. Αλίμονο, αν μπούμε σε διαδικασία αντιπαλότητας με τον συμπαίκτη μου. Όλοι μας χρειαζόμαστε στιγμές χαλάρωσης κι αυτό συνέβη στην κοπή της πίτας. Αυτό κάνω κι εγώ τώρα με την ευκαιρία, που μου δώσατε. Ο Μιχάλης είναι πάνω απ’ όλα φίλος μου. Τα πειράγματα είναι στη ζωή. Σημασία έχει ο στόχος της ομάδας να επιτευχθεί. Και ο στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή στην Α1.

Ξέρουμε ότι όλη η ΑΕΚ και κυρίως οι οπαδοί μας, που μας στηρίζουν, ζουν και αναπνέουν γι’ αυτή την αναγκαιότητα. Και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ήλθαμε στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, όπως έχω ξαναπεί. Το κίνητρο της επιστροφής της Βασίλισσας ήταν το δέλεαρ”.

Η ΑΕΚ παρά τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων παραμένει το φαβορί. Ο Καράμπουλας τόνισε: “Αυτό δεν το αρνούμαστε. Θεωρώ, ότι εμείς και το Ψυχικό είμαστε οι επικρατέστεροι για να ανέβουμε στην Α1. Από κει και πέρα, δεν συμφωνώ ότι το Πρωτάθλημα σχεδόν τελειώνει σε δύο αγωνιστικές, δηλαδή στον αγώνα με Καβάλα. Δεν μου λέει κάτι να κερδίσουμε Παγκράτι και Καβάλα και να κάνουμε μετά δύο ήττες. Ο δρόμος είναι μακρύς. Είναι κουραστικό, που το λέμε και το ξαναλέμε, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα”.

Για την εικόνα της ΑΕΚ τόνισε: «Όλες οι ομάδες στον πλανήτη έχουν κάποια στιγμή κάμψη. Καμία ομάδα και σε καμία κατηγορία δεν παίζει σε υψηλό επίπεδο μόνιμα. Δεν γίνεται. Είναι νομοτελειακό αυτό. Πράγματι, δεν δείχνουμε καλή εικόνα στα τελευταία ματς. Ίσως, είναι θέμα κόπωσης. Ίσως, δεν δώσαμε την απαιτούμενη προσοχή. Ίσως, είναι και κάποια άλλα πράγματα.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα μας δώσει εκείνες τις κατευθύνσεις που πρέπει και θα κάνει όσα πρέπει για να επανέλθουμε. Δεν ανησυχώ για την ομάδα. Υπάρχει εμπειρία και ποιότητα. Προχωράμε. Απλά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, επί σαράντα λεπτά. Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων μας. Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε”.

Για τον αγώνα με το Παγκράτι στο Μετς: “Τον τελευταίο καιρό το Παγκράτι δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το συγκρότημα, που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Είναι μια ομάδα μαχητική. Στηρίζεται σε δύο έμπειρους παίκτες, αλλά διαθέτει και επτά-οκτώ άτομα, που ανεξάρτητα από αντίπαλο δίνουν τα πάντα για την ομάδα τους.

Θεωρώ, ότι θα είναι μια άκρως ανταγωνιστική αντίπαλος. Πολύ περισσότερο από την στιγμή, που θα αγωνιστεί στην έδρα της. Δεν ξεχνάμε την επίδειξη ισχύος που έκανε το Παγκράτι στη Βέροια με αντίπαλο τον Φίλιππο. Είμαστε απολύτως συνειδητοποιημένοι για τις δυσκολίες της αναμέτρησης του Μετς, αν και δεν υπάρχουν εύκολα ματς στο Πρωτάθλημα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…