Κεντρική Διεθνή Τζόρνταν ο “εκλεκτός”

Τζόρνταν ο “εκλεκτός”

jared jordan bonn

jared-jordan-bonn

Τον αντικαταστάτη του Ζακ Ράιτ που αποχώρησε με προορισμό τον Παναθηναϊκό αναζητεί η Μπάμπεργκ η οποία φαίνεται να έχει βρει τον “εκλεκτό” στο πρόσωπο του… Τζάρεντ Τζόρνταν.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας ανακοίνωσαν την απομάκρυνση του Ζακ Ράιτ και έβαλαν στο φουλ τις “μηχανές” προκειμένου να αποκτήσουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του. Η Μπάμπεργκ θέλει τον Τζάρεντ Τζόρνταν αλλά για να τον εντάξει στο δυναμικό της θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό ως μπάι άουτ στη Βόννη. Και εκεί έγκειται η δυσκολία του συγκεκριμένου εγχειρήματος, γι’ αυτό και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή και προσπαθούν να συμφωνήσουν στο οικονομικό σκέλος.

Ο Τζόρνταν θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους γκαρντ του γερμανικού πρωταθλήματος, αγωνίζεται στην Βόννη από το 2011 ενώ γνώριμός μας και από την θητεία του στον Κολοσσό Ρόδου την σεζόν 2010-2011. Με τους Ροδίτες έπαιξε σε 27 αγώνες για την Α1 έχοντας μέσο όρο 6,3 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ. Στην συνέχεια μετακόμισε στην Γερμανία όπου ξεχωρίζει για την πολύπλευρη προσφορά του.

Φέτος ο 30χρονος άσος έχει δώσει το “παρών” σε 21 αγώνες για το πρωτάθλημα Γερμανίας έχοντας μέσο όρο 10,6 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 7,8 ασίστ και σε 10 ματς για το Eurocup με μέσο όρο 8,1 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ. Στην Μπάμπεργκ θεωρούν ότι ο Τζόρνταν θα αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ράιτ αλλά για να τον κάνουν δικό τους πρέπει να πείσουν τη Βόννη…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…