Κεντρική NBA NCAA Τετέλεσται!

Τετέλεσται!

ashley arizona post

ashley-arizona-post

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν!…
Η χρονιά ολοκληρώνεται άδοξα για τον Brandon Ashley, ο οποίος έσπασε το πόδι του στο προχθεσινό αγώνα με αντίπαλο το California (“Τους μάτιασαν“). Τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας επιβεβαίωσαν μέχρι κεραίας τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Arizona, με αποτέλεσμα ο Sean Miller να χάνει για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ένα βασικό “εργαλείο” της ομάδας του.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ αποτελούσε έναν σημαντικό λόγο για τον οποίο οι “Wildcats” ήταν αήττητοι (μέχρι το βράδυ του Σαββάτου) στο NCAA. Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη, όμως, στο τρίτο λεπτό του αγώνα με τους “Golden Bears” αλλάζει άρδην τα δεδομένα στο Arizona.

Χθες (σ.σ.: προχθές) το βράδυ, στις αρχές του αγώνα με το California, ο Brandon Ashley έσπασε το πόδι του, κάτι που σημαίνει πως τελειώνει η φετινή χρονιά για τον ίδιο. Ενώ είμαστε πολύ απογοητευμένοι, είμαστε επίσης γνώστες ότι ο Brandon θα χρειαστεί τη συμπαράσταση και τη θετική μας ενέργεια. Αυτή η αντιξοότητα θα κάνει σίγουρα πιο δυνατή τόσο την ομάδα μας όσο και τον ίδιο“, δήλωσε ο Sean Miller κατά την επίσημη ανακοίνωση του τραυματισμού του νεαρού φόργουορντ των “Wildcats“.

Έτσι, το Arizona καλείται να πορευθεί στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου δίχως τους 11.5 πόντους και τα 5.8 ριμπάουντ που συνεισέφερε ο άτυχος παίκτης ανά αγώνα στο NCAA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…