Κεντρική NBA NCAA Τα θελε και τα παθε

Τα θελε και τα παθε

smart nerves

smart-nerves

Η απαράδεκτη κίνηση του Marcus Smart (“Λάθος… πρωτάρη“) να απωθήσει βίαια έναν φίλαθλο του Texas Tech στο τέλος του αγώνα του Oklahoma State με τους “Red Raiders” επέφερε την τιμωρία του. Δεν ήταν λογικό, άλλωστε, να τη “βγάλει λάδι” ο ηγέτης των “Cowboys“, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (08/02) πέρασε τα εσκαμμένα και είδε το όνομά του να φιγουράρει σε όλες τις αθλητικές ιστοσελίδες για… λάθος λόγο.

Όπως ανακοινώθηκε από το NCAA, ο Marcus Smart τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγώνων στη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τα ντέρμπι με Texas, Oklahoma και Baylor, πάνω στο σημείο που το πρωτάθλημα αρχίζει να παίρνει… “φωτιά”.

Οι κινήσεις του κ. Smart αποτελούν μία ξεκάθαρη παραβίαση των κανόνων της Big 12 για την συμπεριφορά και τα αθλητικά πρότυπα“, δήλωσε αρχικά ο κομισάριος της Περιφέρειας, Bob Bowlsby, για την τιμωρία του ηγέτη των “Cowboys“, για να συνεχίσει:

Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον αθλητισμό και δεν θα γίνονται ανεκτές. Εκτιμώ την προσπάθεια του υπεύθυνου του Oklahoma State, κ. Mike Holder, να μας ενημερώσει πλήρως για το συμβάν και πιστεύω πως αυτή η τιμωρία είναι η δέουσα σε μία απαράδεκτη συμπεριφορά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…