Κεντρική Διεθνή Τα αποτελέσματα (Eurocup)

Τα αποτελέσματα (Eurocup)

campbell strasbourg

campbell-strasbourg

Σημαντική νίκη που την κρατάει ζωντανή στην “μάχη” της πρόκρισης πέτυχε η Στρασμπούρ η οποία επικράτησε εντός έδρας της Άλμπα Βερολίνου με 78-75 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των “32” του Eurocup και κατέκτησε το δεύτερο ροζ φύλλο.

Αντίθετα ήταν η πρώτη ήττα της γερμανικής ομάδας για τον δέκατο τέταρτο όμιλο. Το συγκρότημα του Βινσέντ Κολέ πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου κυριάρχησε στο παρκέ και έδειξε μεγαλύτερη επιθυμία για την νίκη. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι ήταν πίσω στο σκορ μέχρι και με 10 πόντους (49-39) στην τρίτη περίοδο, μείωσαν με την λήξη της σε 57-52 και ακολούθησε επιμέρους σκορ 26-18 με συνέπεια να χαμογελάσουν στο φινάλε.

“Αιχμή του δόρατος” για τους Γάλλους ήταν ο Λούις Κάμπελ με 13 πόντους την ώρα που ο Μπούτσι Θόρντον τελείωσε τον αγώνα με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από τους ηττημένους δεν έφτανε ο Ρέτζι Ρέντινγκ ο οποίος σημείωσε 18 πόντους, πήρε 5 ριμπάουντ, έκανε 4 κλεψίματα και μοίρασε 3 ασίστ.

“Καθάρισε” στο τέλος η Καντού

Την δεύτερη νίκη της στον ένατο όμιλο της φάσης των “32” πανηγύρισε η Καντού η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας της Ναντέρ με 89-74 και κάλυψε και την διαφορά της ήττας της στον πρώτο γύρο (88-84). Η ιταλική ομάδα “καθάρισε” την… μπουγάδα στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν έκανε επιμέρους σκορ 29-16. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ευστόχησαν σε 15 τρίποντα (15/17-55%). Ήταν η δεύτερη ήττα για τους πρωταθλητές Γαλλίας οι οποίοι ωστόσο παραμένουν σε τροχιά πρόκρισης. Ο Μάικλ Τζένκινς με 29 πόντους (6/11 τρίποντα) και 6 ασίστ ήταν “όλα τα λεφτά” για τους νικητές ενώ ο Άντριαν Ούτερ πρόσθεσε 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Στον αντίποδα ο Γιοχάν Πασαβέ είχε 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τα σημερινά αποτελέσματα:
Καντού – Ναντέρ 89-74
Στρασμπούρ – Άλμπα Βερολίνου 78-75

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…