Κεντρική Διεθνή Στο “νήμα” η Τσεντεβίτα

Στο “νήμα” η Τσεντεβίτα

siroki cedevita

siroki-cedevita

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά η Τσεντεβίτα έκαμψε την αντίσταση της Σιρόκι εκτός έδρας με 73-68 για την 19η αγωνιστική της Αδριατικής λίγκας και ανέβασε το ρεκόρ της στο 14-5.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο “νήμα” με τους Κροάτες να φεύγουν με το διπλό χάρη στο πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο που πραγματοποίησαν. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι έκαναν επιμέρους σκορ 18-11 και “καθάρισαν”. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιουσούφ Νούρκιτς με 14 πόντους ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ντράγκο Πάσαλιτς με 20 πόντους.

Την ένατη νίκη της πανηγύρισε η ΜΖΤ Σκοπίων η οποία επικράτησε εντός έδρας τη Μέγκα Βιζούρα με 80-72. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν το ροζ φύλλο με ηγέτη τον Σουάντ Σέχοβιτς (20 πόντοι). Από τους φιλοξενούμενους δεν έφτανε ο Ράτκο Βάρντα (23 πόντοι). Χωρίς να συναντήσει κάποια αντίσταση η Σζολνόκι κέρδισε εκτός έδρας τη Ραντνίτσκι με 91-82. Κορυφαίος ήταν ο Ντέιβιντ Βοϊβόντα με 26 πόντους. Στον αντίποδα ο Σάβα Λέσιτς είχε 19 πόντους.

Με τον Σάνι Μπετσίροβιτς να πετυχαίνει 12 πόντους η Κρκα “λύγισε” εκτός έδρας τη Ζαντάρ με 57-55 σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στο τέλος και ήταν κακή ποιοτικά. Καλύτερος παίκτης για τους Κροάτες ήταν ο Γιόσιπ Σόμπιν με 15 πόντους. Σήμερα η Ολίμπια Λιουμπλιάνας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ιγκοκέα, ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί τη Μπουντούτσνοστ ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται αύριο με τον αγώνα Τσιμπόνα – Παρτιζάν στην Κροατία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…