Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Στολίδι ο Άρης”

“Στολίδι ο Άρης”

asimakopoulos diamantidis kipello st

asimakopoulos-diamantidis-kipello-st

Ηράκλειο αποστολή
karali
Για την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες και η διοίκηση του Άρη, να ξαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή μίλησε ο Αντώνης Ασημακόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. “Όλοι παλεύουμε να βγάλουμε τον Άρη από το τέλμα που βρίσκεται και να τον φέρουμε πάλι στην κορυφή. Εκεί που του αξίζει γιατί ο Άρης είναι στολίδι για το ελληνικό μπάσκετ.

Είναι σημαντικό να διεκδικήσουμε την κατάκτηση του τίτλου και για εμένα προσωπικά είναι ντεζαβού. Ζω και πάλι τις στιγμές του 2005, όπου είχα απέναντί μου τον φίλο μου Δημήτρη (Διαμαντίδη). Είναι ένας τελικός όπου πρέπει να τον τιμήσουμε όλοι και να ανεβάσουμε τον θεσμό στην εκτίμηση των Ελλήνων φιλάθλων.

Η συμμετοχή του Άρη στον τελικό, είναι το κερασάκι στην τούρτα, μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει τα δύο τελευταία χρόνια. Γνωρίζουμε που βρισκόμαστε και έχουμε όλοι υποχρέωση να ενημερώσουμε τα νέα παιδιά που είναι στην ομάδα, σε τι κίνημα βρίσκονται, έτσι ώστε να αποκτήσουν κίνητρο. Να καταλάβουν πόσο τυχεροί είναι που αγωνίζονται στην ομάδα και στον τελικό. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν μια γιορτή και ταυτόχρονα να φουντώσουμε την ελπίδα για το στολίδι του ελληνικού μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…