Κεντρική NBA Like a… Bosh! (vid)
NBA

Like a… Bosh! (vid)

shooting stars all star

shooting-stars-all-star

Στον λιγότερο δημοφιλή διαγωνισμό του All Star Weekend, αυτόν των Shooting Stars, η ομάδα των Κρις Μπος, Ντομινίκ Ουίλκινς και Σουιν Κας ήταν θριαμβεύτρια. Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό κάθε ομάδα απαρτίζεται από έναν εν ενεργεία και έναν παλαίμαχο παίκτη του ΝΒΑ καθώς και από μια αθλήτρια του WNBA (Women’s NBA).

Από την Δύση είχαμε την ομάδα των Κέβιν Ντουράντ, Καρλ Μαλόουν, Σκάιλαρ Ντίγκινς που απέκλεισε τους Στίφεν Κάρι, Ντελ Κάρι (πατέρας-γιος) και Μπέκι Χάμον.

Εξ Ανατολής, κοντραρίστηκε η έτερη “οικογενειακή” ομάδα της βραδιάς των Τιμ Χαρνταγουέι Τζούνιορ-Τιμ Χαρνταγουέι-Έλενα Ντελ Νταν που αποκλείστηκε από τον “δολοφόνο” Κρις Μπος και την παρέα του μιας και ο άσος των Χιτ ευστόχησε από σουτ στο κέντρο μετά από 36 δευτερόλεπτα.

Στον τελικό ξεκίνησε πρώτη η ομάδα της Δύσης με την Ντίγκινς να ευστοχεί από το κέντρο στα 44 δευτερόλεπτα βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη.

Λογάριαζαν όμως χωρίς τον “ξενοδόχο”, και στην περίπτωση μας τον Κρις Μπος. Ο φόργουορντ των πρωταθλητών “όπλισε” και “πυροβόλησε” με τη μία βάζοντας το σουτ από το κέντρο ξανά (παρ’ότι προηγουμένως ήταν πολύ άστοχος στα τρίποντα), στα 31 μόλις δευτερόλεπτα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με 50αρα Εμπίντ μείωσαν τη σειρά σε 2-1 οι Σίξερς

Ο Εμπίντ έκανε τα πάντα, σκόραρε 50 πόντους και έδωσε τη νίκη στους Σίξερς Ο Τζοέλ Εμπίντ …