Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Σεβόμαστε τον Άρη”

“Σεβόμαστε τον Άρη”

pedoulakis kipello st

pedoulakis-kipello-st

Ηράκλειο, αποστολή
karaliΝα αποτάξει από τον Παναθηναϊκό τον τίτλο του φαβορί θέλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος τόνισε πως θα πρέπει η ομάδα του να είναι συγκεντρωμένη στο στόχο της. Ο κόουτς του “τριφυλλιού” φάνηκε εξαιρετικά προσηλωμένος και με την εν γένει παρουσία του έδειξε πως η ομάδα του μόνο αψήφιστα δεν παίρνει τον τελικό…

“Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία τους φορείς του Ηρακλείου. Εγώ και λόγω καταγωγής είμαι διπλά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με σεβασμό, πόσο μάλλον τον Άρη. Ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα αλλά ο Άρης έχει την άγνοια κινδύνου και τον ενθουσιασμό. Δουλεύουμε από τον Αύγουστο και η ομάδα είναι χτισμένη για να διεκδικεί τίτλους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί 40 λεπτά.

Θεωρώ πως είναι καλό που η ομοσπονδία προσπαθεί να προφυλάξει το άθλημα, αλλά αυτά δεν είναι προβλήματα του αθλήματος αλλά προβλήματα της κοινωνίας τα οποία εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δυστυχώς εμείς και κάποιες ακόμα χώρες από τα Βαλκάνια, έχουμε μείνει πίσω σε αυτό το θέμα. Ταξιδεύουμε πολύ και γνωρίζουμε πως όλα είναι θέμα παιδείας, θέμα σεβασμού“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…