Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πρόβλημα με Σπανούλη

Πρόβλημα με Σπανούλη

spanoulis curry euroleague

spanoulis-curry-euroleague
Το ένα πρόβλημα λύνεται το άλλο… γεννιέται για τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό, που είδε τον Βασίλη Σπανούλη να μην συμμετέχει στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων”, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο –ενοχλήσεις λόγω τενοντίτιδας- και προτιμήθηκε να μην προπονηθεί σήμερα (26/2), αλλά θα είναι κανονικά στην αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο στις 10:00 το πρωί για την Τουρκία. Θα δοκιμάσει να λάβει μέρος στη τελευταία προπόνηση στην “Ulker sports Arena” και αν όλα πάνε καλά θα είναι 100% έτοιμος.

Σε αντίθετη περίπτωση, ίσως χρειαστεί να κάνει ένεση που θα τον ανακουφίσει για να δώσει το παρών, κάτι για το οποίο, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα δεν υφίσταται θέμα.

Σε αντίθεση με τον Σπανούλη, ο Στράτος Περπέρογλου τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο που του στέρησαν τη συμμετοχή στο ματς με το Ρέθυμνο και προπονήθηκε κανονικά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη θα αποτελείται εκτός των Σπανούλη και Περπέρογλου από τους Πέτγουεϊ, Ντάνστον, Σλούκα, Κόλινς, Σίμονς, Πρίντεζη, Μάντζαρη, Κατσίβελη, Λοτζέσκι και Μουν. Ο τελευταίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα, καθώς από τον δεύτερο γύρο έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…